Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 12:36

Στοίχημα: Λάμπει ο Αστέρας, ανάσα για τη Ρετζίνα - σούπερ δυάδα στο 4,9!

Το κουπόνι της Δευτέρας (14/12) περιλαμβάνει αναμετρήσεις που “κλείνουν” την αγωνιστική σε πολλά πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Το Betarades.gr έχει επιλέξει δύο προγνωστικά για στοίχημα με αξία και σήμερα. Θα ασχοληθούμε με το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς και με αυτό της δεύτερης κατηγορίας Ιταλίας. Ας προχωρήσουμε με την ανάλυση των προτάσεών μας.

Με το κίνητρο του Αστέρα Τρίπολης

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι που ολοκληρώνει την 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται στις 19:30 τον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι “τρέχουν” ένα αρνητικό σερί έξι παιχνιδιών χωρίς νίκη, με απολογισμό τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση τους δεν κατάφεραν να επικρατήσουν (1-1) επί του Βόλου, με τον Μπαράλες να αστοχεί στο ένα από τα δύο πέναλτι. Βρίσκεται στην ένατη θέση με 13 βαθμούς. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Καπίγια.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε να προηγείται κόντρα στη ροή του αγώνα με δύο γκολ διαφορά επί του Άρη, που αγωνιζόταν με 10 παίκτες. Αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει (2-2), αλλά κινδύνεψε να χάσει το παιχνίδι από έναν καλύτερο αντίπαλο. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία του στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, καθώς προηγήθηκαν αυτές απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2) και την ΑΕΛ (0-0). Η άμυνά του δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 15 γκολ σε 11 παιχνίδια.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Αστέρα Τρίπολης, που έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες στην άμυνα του. Επιλέγουμε άσο σε απόδοση 2.45.

Μοναδικό αποτέλεσμα το “τρίποντο” για τη Ρετζίνα

Προχωράμε στην επόμενη πρότασή μας, που μας έρχεται από την ιταλική Serie B για το παιχνίδι της Ρετζίνα με τη Βενέτσια στις 22:00 για τη 12η αγωνιστική.

Δύσκολη είναι η κατάσταση βαθμολογικά για τη Ρετζίνα. Είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Επίσης φαίνεται πως αυτό ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο ματς για τον προπονητή Τοσκάνο στον πάγκο της. Η πορεία της είναι ομολογουμένως αρκετά κακή φέτος, με πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της. Προέρχεται από ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς γνώρισε την ήττα από την Κίεβο με 3-0 μακριά από το γήπεδό της.

Η Βενέτσια έπεσε στην κατάταξη την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον καταλαμβάνει την έκτη θέση με 18 πόντους. “Έτρεχε” ένα σερί χωρίς ήττα για τέσσερα παιχνίδια, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτό “έσπασε” στο πιο πρόσφατο ματς της, καθώς έχασε στην έδρα της με 2-0 από τη Μόντσα. Παρόλο που με την εμφάνισή της στο πρώτο 45λεπτο ίσως και να μπορούσε να διεκδικήσει βαθμό, στο δεύτερο δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο αγωνιστικά.

Η Ρετζίνα θέλει επειγόντως βαθμούς για να ξεφύγει πιο μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ το αποψινό ματς ίσως κρίνει το μέλλον του τεχνικού της. Οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν ιδιαίτερο φόβητρο και έτσι θα πάμε με τον 1 (DNB) σε απόδοση 2.00.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares