Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 11:23

Στοίχημα: Φεστιβάλ γκολ στο ΟΑΚΑ, “οδοστρωτήρας” η Ίντερ - τριάδα “φωτιά” στο 7Χ!

Γεμάτο δράση το σημερινό πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικες σε Σούπερ Λιγκ, Ιταλία και Γαλλία, Κύπελλα σε Ισπανία και Αγγλία, αλλά και μπασκετικό ενδιαφέρον σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Το Betarades.gr και σήμερα έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα.

Παράλληλα, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε και για τις μεταγραφές όλων των ομάδων στο “παράθυρο” του Ιανουαρίου, όπως για παράδειγμα τις “Ολυμπιακός μεταγραφές”. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Κι άλλο Over η ΑΕΚ!

Ξεκινάμε τις σημερινές επιλογές από τα εγχώρια. Στις 17:15, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Με το… αριστερό έγινε η επιστροφή του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, η Ένωση ηττήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 3-0 και έμεινε πολύ πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου (-11). Σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, πήγε στην ανάπαυλα 1-0 πίσω, αλλά στο β’ μέρος μπήκε δυνατά και έχασε τεράστιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Οι Σιμόες και Μάνταλος απέτυχαν να σκοράρουν και η ΑΕΚ το πλήρωσε. Η άμυνά της έκανε ένα ακόμη (πολλαπλό) παιδικό λάθος για το 2-0 και κάπου εκεί κρίθηκε το ντέρμπι.

Ο Παναιτωλικός έρχεται από επική ανατροπή! Την Κυριακή, στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου είδε τον ΟΦΗ να προηγείται στο 55’, αλλά παρότι έχασε πέναλτι με το Μάζουρεκ, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ από το 83’ και μετά με γκολ των Μανθάτη και Λιάβα! Έτσι η ομάδα του Δέλλα πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα και ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ οφείλει να βγάλει αντίδραση και η επιθετική της ποιότητα είναι γνωστή. Η άμυνα του Παναιτωλικού δύσκολα θα καταφέρει να την περιορίσει, ενώ στον αντίποδα η άμυνα των γηπεδούχων δεν πείθει ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν με άνεση. Από 4/5 εντός έδρας Over προέρχεται η ΑΕΚ και περιμένουμε ένα ακόμη σήμερα. Ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.80.

Ασταμάτητη η Ίντερ!

Μεταφερόμαστε στον ιταλικό βορρά και συγκεκριμένα στο Luigi Ferraris της Γένοβας, όπου στις 16:00, η Σαμπντόρια υποδέχεται την Ίντερ για την 16η αγωνιστική της Serie A.

Στην 11η θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Σαμπντόρια που προέρχεται από δύο σερί ήττες. 2-3 εντός από τη Σασουόλο και 1-0 από τη Ρόμα στο Ολίμπικο. Την Κυριακή στην πρωτεύουσα το τελικό σκορ την κολακεύει, αφού οι Ρωμαίοι είχαν 21

τελικές προσπάθειες. Δεν πείθει στο γήπεδό της με ρεκόρ 2-1-4 και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία.

Η Ίντερ μπορεί να μην έπεισε στο Champions League, αλλά στο πρωτάθλημα έχει πατήσει γκάζι και είναι σταθερά στο κατόπι της Μίλαν. Με 8 σερί νίκες έφτασε τους 36 πόντους, έναν λιγότερο από την συμπολίτισσα και 6 περισσότερους από την 3η Ρόμα. Την Κυριακή ήταν καταιγιστική στο εντός έδρας ματς με την Κροτόνε, την οποία διέλυσε με 6-2. Είναι αήττητη εκτός έδρας (5-2-0), με τρία σερί διπλά σε Βερόνα, Κάλιαρι και Σασουόλο!

Η επίθεση της Ίντερ πετάει φωτιές, Λουκάκου και Λαουτάρο την οδηγούν σε σερί νικών και σήμερα στη Γένοβα είναι σαφώς το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Θα εμπιστευτούμε το φορμάρισμα των “νερατζούρι” και θα ποντάρουμε στο διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.98.

“Καυτοί” Τσέχοι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ! Στις 19:30, η Νίμπουρκ φιλοξενεί την Ντιζόν για την 5η αγωνιστική των ομίλων στο FIBA Champions League.

Σε τρομερή κατάσταση οι Τσέχοι μετρούν 11 σερί νίκες από τις 18 Νοεμβρίου και μετά και μαζί με την Ντιζόν είναι τα φαβορί για πρόκριση από τον όμιλο. 3-1 το ρεκόρ της Νίμπουρκ, με μοναδική απώλεια την ήττα στη Γαλλία, 3-0 το ρεκόρ της Ντιζόν, που όμως δεν έχει τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό τελευταία.

Σε απόδοση αουτσάιντερ (1.97) η επιλογή του άσου έχει στοιχηματική αξία, αφού η Νίμπουργκ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που παλεύει σε κάθε ματς.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares