Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 12:00

Στοίχημα: Σκληρό καρύδι η Αντάλια, κυριαρχεί η “βασίλισσα” - τριάδα “φωτιά” στο 7.56!

Σήμερα Πέμπτη (11/02) το κουπόνι ΟΠΑΠ είναι αφιερωμένο στους θεσμούς των Κυπέλλων, με πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια σε όλη την Ευρώπη!

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα δυνατές επιλογές για εσάς από Δανία,Τουρκία και Ισπανία. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Σκληρό καρύδι η Αντάλια

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα τη Σεβαστεία, όπου στις 16:45 η Σίβασπορ αντιμετωπίζει την Αντάλιασπορ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.

Τέλος στο αρνητικό σερί 5 αγώνων (0-3-2) έδωσε την Κυριακή η Σίβασπορ με το εντυπωσιακό 1-4 στην έδρα της Ανκαραγκουτσού! Γκραντέλ και Καγιόντε έγραψαν το 0-2 ως το 48ο λεπτό και Γιεσιλιούρτ και Γιαταμπαρέ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ μετά την προσωρινή μείωση των γηπεδούχων. 11η κατατάσσεται στο πρωτάθλημα, μακριά από την 5αδα (-13) και άνετη σχετικά με την παραμονή (+6). Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε την Άδανα Ντεμίρσπορ με 2-1 εντός έδρας.

Η Αντάλιασπορ προέρχεται από 9 παιχνίδια δίχως ήττα (4-5-0) με φανερή τάση στις ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα. 1-4-0 το ρεκόρ της στη Super Lig τον τελευταίο μήνα, την Κυριακή έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ντενιζλίσπορ με τον Μπαϊρακντάρ να ισοφαρίζει τους γηπεδούχους στο 73ο λεπτό. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπούρσασπορ με 0-3!

Προβληματική εντός έδρας η Σίβασπορ με μόλις 2 νίκες σε 11 αναμετρήσεις, δεν πείθει γενικά με την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα. Σκληρό καρύδι η Αντάλια, το έδειξε και στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα και περιμένουμε ξανά να μη χάσει στη Σεβαστεία. Επιλογή το Χ2 σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Μίντιλαντ

Μεταφερόμαστε βόρεια για τη δεύτερη σημερινή επιλογή και συγκεκριμένα στο Οντένσε της Δανίας, όπου στις 19:00 η τοπική ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Μίντιλαντ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μίντιλαντ στις 10 Μαρτίου.

Στην 8η θέση της SuperLiga βρίσκεται η Οντένσε, δίχως απτούς στόχους, αφού πολύ δύσκολα θα προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ακόμη πιο δύσκολα θα κινδυνέψει. Την Κυριακή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νόρτζελαντ (0-2), ενώ είχε προηγηθεί το 0-1 από τη Λίνγκμπι.

Επιστροφή στις νίκες για την πρωταθλήτρια Μίντιλαντ, τη Δευτέρα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ράντερ (1-2 εκτός) και άφησε πίσω της την ήττα-σοκ απο τη Σοντερίσκε στην επιστροφή από τη διακοπή. Στο πρωτάθλημα είναι στη 2η θέση και το -1 από την πρωτοπόρο Μπρόντμπι.

Υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μίντιλαντ είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική, δείχνει να βρίσκει ξανά ρυθμό μετά τη διακοπή και σήμερα έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.00.

Ποντάρισμα στη “βασίλισσα”!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με το μπασκετικό Final 8 του Copa Del Rey στην Ισπανία. Στις 22:30, η οικοδέσποινα Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στον δεύτερο προημιτελικό.

Σε καλή κατάσταση οι Μαδριλένοι με 6/7 νίκες, είναι οι πολυνίκεις του θεσμού και στα κρίσιμα εντός συνόρων σχεδόν πάντα δείχνουν το καλο τους πρόσωπο. Πρωτοπόροι στην ACB με ρεκόρ 20-1, έχουν τον πρώτο λόγο να συνεχίσουν στο θεσμό και θα τους εμπιστευτούμε στον άσο με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.89.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares