Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 12:01

Στοίχημα: Ρόβερς για... φίλημα, σβηστό ματς στην Τουρκία - 3αδα για ταμείο στο 6,78!

Φουλαριστό είναι το κουπόνι της Παρασκευής (12/02) με αγώνες που σίγουρα τραβούν την προσοχή. Το Betarades.gr επέλεξε τρία προγνωστικά με ιδιαίτερη αξία, που βρίσκεται με πλήθος αγορών στην betshop.

Οι επιλογές μας έρχονται από Αγγλία, Τουρκία αλλά και Ελλάδα. Πάμε ευθύς αμέσως να τις δούμε!

Σε καλύτερη κατάσταση η Μπλάκμπερν

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ, εκεί όπου στις 21:45 η Μπλάκμπερν φιλοξενεί την Πρέστον για την 29η αγωνιστική.

Μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, η Μπλάκμπερν με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία (1-1 απέναντι στη Στόουκ) έχασε στην έδρα της ΚΠΡ (1-0). Βελτίωσε σημαντικά, πάντως, την αμυντική της λειτουργία, καθώς έχει παθητικό μόλις δύο γκολ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, έξι λιγότερους από την έκτη Μπόρνμουθ. Διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος έχοντας σημειώσει 41 γκολ σε 27 αγώνες. Σημαντική απουσία αυτή του μέσου Χόλτμπι.

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Πρέστον, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (1-0) και τη Ρόδεραμ (2-1). Κέρδισε για τελευταία φορά με 1-0 την Μπέρμιγχαμ στις 20 Ιανουαρίου. Η άμυνά της δεν είναι το δυνατό της σημείο, καθώς έχει δεχτεί 36 γκολ σε 28 αναμετρήσεις. Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους. Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Μπράουν.

Η Μπλάκμπερν βρίσκεται σε καλύτερο “φεγγάρι” από την αντίπαλό της και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Η Πρέστον παρουσιάζεται αδύναμη μακριά από το γήπεδό της το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ προέρχεται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Θα εμπιστευτούμε τον άσο σε απόδοση 1.96.

Προτεραιότητα η άμυνα στην Τουρκία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Σούπερ Λιγκ της Τουρκίας, εκεί όπου στις 18:00 η Ρίζεσπορ υποδέχεται την Ερζουρούμσπορ για την 25η αγωνιστική.

Η νίκη… αγνοείται για τους γηπεδούχους στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους. Έχουν απολογισμό δύο ήττες, από τη Φενέρμπαχτσε (1-0) και την Αλάνιασπορ (2-1) και δύο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) απέναντι στην Μπασάκσεχιρ και την Κασίμπασα. Αποτελέσματα που τους κρατάνε χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 13η θέση με 26 πόντους, μόλις τέσσερις πάνω

από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, έχοντας δεχτεί 39 γκολ σε 23 παιχνίδια.

Ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων “τρέχει” η Ερζουρούμσπορ, που προσπαθεί να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Συγκεκριμένα μετράει δύο νίκες, απέναντι στην Κασίμπασα (2-1) και την Ανκαραγκουτσού (1-0) και τρεις ισοπαλίες, με τις Αλάνιασπορ (1-1), Σίβασπορ (0-0) και Καϊσέρισπορ (1-1). Μία από τις βασικές αιτίες που βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία είναι η "αφλογιστία" της στην επίθεση, καθώς έχει σημειώσει μόλις 21 τέρματα σε 23 παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και θα παραταχθούν δίνοντας έμφαση στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Οι επιθέσεις τους, άλλωστε, δεν φημίζονται για την αποτελεσματικότητά τους. Περιμένουμε να γίνει ένα "σφιχτό" παιχνίδι. Επιλέγουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.85.

Καλύπτει το χάντικαπ ο Προμηθέας

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ και την αναμέτρηση που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του με τον Προμηθέα Πάτρας στις 20:00.

Το εμπόδιο του Ηρακλή ξεπέρασε για να βρεθεί ως εδώ στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 63-61 εκτός έδρας. Αμφίβολοι οι Μήτρου-Λονγκ και Καμπερίδης απόψε.

Ο Προμηθέας αντιμετώπισε τον Κολοσσό στη Ρόδο για τους προημιτελικούς. Παρόλο που αρχικά έχανε, με ένα κρεσέντο στο τελευταίο δεκάλεπτο εξασφάλισε τη νίκη και την πρόκριση με 73-68.

Το φαβορί του αγώνα είναι ο Προμηθέας, βάση της εικόνας του αλλά και του ρόστερ του. Μπορεί να κερδίσει και να βρεθεί στον τελικό. Θα πάμε το διπλό στο -2.5 σε απόδοση 1.87.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares