Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 12:37

Στοίχημα: Στήριγμα η Γουότφορντ, σκοράρει κατά ριπάς η Φενέρ - τριάδα για ταμείο στο 6.60!

Μετά από ένα συναρπαστικό ευρωπαϊκό τριήμερο, σήμερα Παρασκευή (19/02) το στοιχηματικό κουπόνι επιστρέφει σε εγχώριους ρυθμούς, με εκκίνηση των αγωνιστικών στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές από Αγγλία, Πορτογαλία και Euroleague. Φυσικά στο site μας θα βρείτε και τα κορυφαία προγνωστικά τέννις για όλες τις διοργανώσεις. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πανίσχυρη εντός η Γουότφορντ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου και το Vicarage Road, οπου στις 21:45 η Γουότφορντ υποδέχεται την Ντέρμπι για την 31η αγωνιστική της Championship.

Μετά από μία μικρή “κοιλιά”, η Γουότφορντ επέστρεψε στα τρίποντα με το εκκωφαντικό 6-0 επί της Μπρίστολ Σίτι και την Τρίτη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Πρέστον (0-1). Βρίσκεται στην 4η θέση και στο -3 από την απευθείας άνοδο. Διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας με ρεκόρ 11-2-2 και την καλύτερη εντός έδρας επίθεση (30 γκολ)! Μάλιστα στα 4/5 τελευταία ματς στο γήπεδό της δεν δέχθηκε γκολ!

Η Ντέρμπι είναι πολύ βελτιωμένη τον τελευταίο μήνα, πέτυχε 5/6 νίκες και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας. Σκαρφάλωσε στην 17η θέση και το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο πρόσφατα επικράτησε της Μίντλεσμπρο (2-1 εντός) και της ουραγού Γουίκομ (1-2 εκτός). 5-3-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της, με συντελεστή τερμάτων 12-14.

Η Ντέρμπι μπορεί να παρουσιάζεται ανεβασμένη, ωστόσο το εμπόδιο της Γουότφορντ εκτός έδρας είναι πολύ υψηλό για τις δυνατότητές της. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ αποτελεσματικοί και ανώτεροι ποιοτικά, αξίζει να τους στηρίξουμε στον άσο του 1.93.

Επικίνδυνη εκτός η Μορεϊρένσε

Μεταφερόμαστε στο νοτιοδυτικά για την δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή της Παρασκευής. Στις 22:30, η Μποαβίστα υποδέχεται τη Μορεϊρένσε για την 20η αγωνιστική της Liga NOS στην Πορτογαλία.

Η Μποαβίστα στάθηκε όρθια στο τοπικό ντέρμπι με την Πόρτο! Προηγήθηκε 0-2 στο “Ντραγκάο  με Πορόζο και Έλις, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο υπέφερε και γλίτωσε με δόση τύχης την ανατροπή. Οι “δράκοι” ισοφάρισαν ως το 82ο λεπτό και είχαν χαμένο πέναλτι και ακυρωμένο γκολ ως το φινάλε για να ανατρέψουν το σκορ. Το τελικό 2-2 αφήνει ικανοποιημένη ψυχολογικά την Μποαβίστα, ωστόσο χρειάζεται νίκες για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Είναι ουραγός, μαζί με την Φαμαλικάο, στο -2 από τις θέσεις παραμονής.

Η Μορεϊρένσε κάνει πολύ καλή σεζόν για τα δικά της δεδομένα. Με 25 πόντους είναι στην 8η θέση, έχοντας δεχθεί μόλις μία ήττα στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος. Την Κυριακη κατάφερε να πάρει το 1-1 απέναντι στην Μπενφίκα!

Τρεις σερί εντός έδρας ήττες μετρά η Μποαβίστα, δίχως “τρίποντο” στα έξι τελευταία, έχει μόλις μία νίκη στο γήπεδό της σε 9 αγώνες! Από τρία σερί διπλά προέρχεται η Μορεϊρένσε, που είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Το ματσάρισμα δείχνει Μορεϊρένσε και οι αποδόσεις μας οδηγούν στο Χ2 του 1.84.

Σκοράρει κατά ριπάς η Φενέρ!

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Φενέρμπαχτσε - Άλμπα Βερολίνου (19:45).

Σε τρομερό “φεγγάρι” η Φενέρ, μετράει 9 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκορ 14-10! Σούπερ στην επίθεση, από τις 12 Ιανουαρίου και μετά, σκόραρε 96, 100, 89, 82, 107 και 92 πόντους!

Η Άλμπα παίζει εδώ και καιρό για το γόητρο, είναι χαμηλά στη διοργάνωση με ρεκόρ 8-16. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο θεσμό, πιο πρόσφατα έχασε στο γερμανικό ντέρμπι με την Μπάγερν (101-95).

Οι Τούρκοι πετούν από νίκη σε νίκη, σκοράροντας κατά ριπάς. Πολύ δύσκολα θα τους περιορίσει η άμυνα των Γερμανών, επιλέγουμε το Over 86.5 της Φενέρμπαχτσε, σε απόδοση 1.86.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares