Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 12:23

Στοίχημα: Σκορποχώρι η Σάλκε, πετούν οι αετοί - δυνατή τριάδα στο 8Χ!

Προθέρμανση, για το γεμάτο Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, το σημερινό (05/03) κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για στοίχημα από Γερμανία, Ολλανδία και Euroleague.

Επιπλέον, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε και για το πρόγραμμα Euro 2021, το οποίο πλησιάζει. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ευκαιρία για Μάιντζ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη Γερμανία και τη Veltins Arena, όπου στις 21:30 διεξάγεται η μάχη ουραγών της Μπουντεσλίγκα. Σάλκε εναντίον Μάιντζ για την 24η αγωνιστική.

Η Σάλκε δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και ο υποβιβασμός στην 2.Bundesliga μοιάζει αναπόφευκτος. Με μόλις μία νίκη σε όλη τη σεζόν (1-6-16) και μόλις 9 βαθμούς στο σακούλι της, είναι στο -9 από τις θέσεις παραμονής και σύμφωνα με την προσφατη εικόνα της δεν φαίνεται πως θα ανακάμψει. Συνετρίβη από την Ντόρτμουντ στο τοπικό ντέρμπι (0-4 εντός) και το περασμένο Σάββατο διασύρθηκε στην Στουτγκάρδη (5-1)! Έχει τη χειρότερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μετρά τέσσερις σερί εντός έδρας ήττες με 13 γκολ παθητικό! Μάλιστα σήμερα θα παραταχθεί και με πολλές βασικές απουσίες.

Η Μάιντζ είναι προτελευταία, αλλά μόλις στο -1 από μία θέση παραμονής. Την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας από την Άουγκσμπουργκ και πήγε στράφι το μεγάλο διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Παραδόξως αποδίδει καλύτερα μακριά από την έδρα της, έχοντας μαζέψει έναν πόντο περισσότερο κι έχοντας σκοράρει 3 γκολ παραπάνω.

Η κατάσταση στη Σάλκε είναι τραγική, η ομάδα δεν έχει ούτε συνοχή, ούτε ποιότητα, ούτε ψυχολογία και μάλλον όλοι στο σύλλογο σκέφτονται την επόμενη σεζόν στη 2η κατηγορία. Η Μάιντζ από την άλλη παλεύει και με νίκη απόψε παίρνει τεράστια βαθμολογική ανάσα. Την βολεύουν τα εκτός έδρας και θα την εμπιστευτούμε στο διπλό του 2.20.

Πετούν οι “αετοί”!

Μεταφερόμαστε βορειοδυτικά, στην Ολλανδία για το επόμενο σημείο μας. Στις 22:00, η Ος υποδέχεται την Γκόου Αχέντ Ιγκλς για την 27η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι το τελευταίο δίμηνο με 7 ήττες στα 8 τελευταία παιχνίδια τους! Στα τρια πιο πρόσφατα δέχθηκαν ισάριθμες ήττες με 10 γκολ παθητικό! Βρίσκονται στην 15η θέση και το -13 από τα playoffs, ουσιαστικά αδιάφοροι ως το φινάλε της σεζόν.

Σε αντίθετη τροχιά η Γκόου Αχέντ Ιγκλς, προέρχεται από 4 διαδοχικές νίκες και δίνει μάχη για να προλάβει την απευθείας άνοδο (-7). Συμπαγής στην άμυνά της, δεν δέχθηκε γκολ στο νικηφόρο σερί που τρέχει και διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Υπαρχει σαφής διαφορά δυναμικής και ψυχολογίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι δικαίως είναι το φαβορί του αγώνα και θα τους εμπιστευτούμε. Επιλογή το διπλό της Γκόου Αχέντ Ιγκλς σε απόδοση 1.91.

 

Πείθει η Φενέρ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Βιλερμπάν - Φενέρμπαχτσε (21:45).

Από την ήττα στο Κάουνας προέρχονται οι Γάλλοι, που με ρεκόρ 12-15 πολύ δύσκολα θα προλάβουν τα playoffs.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση οι Τούρκοι με 11/12 νίκες, από τις 23 Δεκεμβρίου και μετά ηττήθηκαν μόνο από την εξαιρετική Εφές. Είναι στην 7η θέση με ρεκόρ 16-11 και δίνουν μεγάλη μάχη για τη συμμετοχή στα playoffs.

Παίζει με αυτοπεποίθηση η Φενέρ και περιμένουμε να δείξει την ανωτερότητά της στο “Αστρομπάλ”. Επιλογή το διπλό με -5.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.91.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares