Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 14:01

Στοίχημα: Σε κρίση ο Παναθηναϊκός, μειώνει η Μπάρτσα - «Αγγίζει» το 17.00 το Παρολί!

Σάββατο σήμερα (06/03) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι «καυτό»! Το Betarades.gr έχει και πάλι τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος!

Η μπάλα… «τσουλάει» άλλωστε σε όλη την Ευρώπη. Μην ξεχνάτε, ότι και σήμερα σε αυτήν τη σελίδα θα δείτε τα κορυφαία προγνωστικά super league

Από το ελληνικό πρωτάθλημα, μας απασχολεί το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Στη Γερμανία, έχουμε σημείο από το Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν. Στην Ισπανία, κάτι… καλό βρήκαμε στον αγώνα της Μπαρτσελόνα. Φυσικά, έχουμε και μπάσκετ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

Βρήκε τον δάσκαλό του!

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τη Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30. Ένα ζευγάρι που έχει… προηγούμενα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, είναι η ομάδα που κατάφερε να αποκλείσει τους «Πράσινους» από το κύπελλο Ελλάδας. Και μάλιστα, όντας καλύτερος, με δύο νίκες, και με το πρώτο ματς σε ουδέτερη έδρα! Τα έκαναν όλα σωστά οι Γιαννιώτες, που έπαιξαν και ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Γιαννίκης μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του. Η ψυχολογία είναι στα ύψη για τον ΠΑΣ, που πρέπει να συγκεντρωθεί τώρα στο πρωτάθλημα. Θέλουν τους βαθμούς οι γηπεδούχοι, έχουν δυσκολέψει σχεδόν όλους τους μεγάλους στο γήπεδό τους.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, είναι ξεκάθαρα σε κρίση. Το κλίμα είναι βαρύ στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ ακούγονται πολλά και για τον Μπόλονι. Το «Τριφύλλι» έχει και πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα, και ξέρει ότι το έργο του δεν είναι καθόλου εύκολο. Είχε χάσει και από τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, με 1-0 στο Αγρίνιο, ενώ ακολούθησε το 1-1 με την ΑΕΚ, πριν το στραπάτσο με τον ΠΑΣ. Δεν παίζει καλά ο Παναθηναϊκός και δεν πείθει ότι μπορεί να σηκώσει άμεσα κεφάλι.

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τον ΠΑΣ, που έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες. Πιστεύουμε ότι μπορούν οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευτούν τη στιγμή τους. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.25.

Οφείλει να συνέλθει η Γκλάντμπαχ

Στη Γερμανία τώρα, η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είναι ντεφορμέ και θέλουν να συνέλθουν.

Η Γκλάντμπαχ δεν είναι καλή φέτος, συνολικά, παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι εκτός εξάδας στην Μπουντεσλίγκα και αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ήττες είναι πέντε, και υπάρχει και μία ισοπαλία. Στο κύπελλο, αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από τη Ντόρτμουντ με 0-1. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, που φάνηκε και στο πρώτο μέρος με τη Λειψία. Με εκείνο το ημίχρονο οδηγό, τα «πουλάρια» θα παίξουν μόνο για τη νίκη απόψε.

Η Λεβερκούζεν με τη σειρά της, δεν είναι και αυτή σε καλή κατάσταση. Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 από τη Φράιμπουργκ, όντας κακή. Αποκλείστηκε επίσης με δύο ήττες στο Γιουρόπα Λιγκ, από τη Γιουνγκ Μπόις. Έχει πάρα πολλές απουσίες και απόψε, με πιο σημαντική αυτή του Μπέιλι. Δεν πατάνε καλά οι «Ασπιρίνες» και έχουν πάρα πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα.

Το κίνητρο φαίνεται λίγο πιο ισχυρό για την Γκλάντμπαχ. Παίζει στην έδρα της, έχει τέσσερις σερί ήττες και δεν πρέπει να μείνει κι άλλο πίσω από την εξάδα. Ποντάρουμε και εδώ στον 1 DNB σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει και… περιμένει η Μπάρτσα!

Ενδιαφέρον αγωνιστικά και στοιχηματικά, είναι και το παιχνίδι της Οσασούνα με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Η Οσασούνα έχει καταφέρει να πάρει πολύτιμους πόντους τελευταία. Μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε και έχει απομακρυνθεί με έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Σαφώς όμως, δεν μπορεί να ηρεμήσει ακόμα, αφού δεν έχει πείσει συνολικά με την εικόνα της. Η ομάδα του Αρασάτε προέρχεται από τη νίκη με 0-1 επί της Αλαβές. Δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε στο τέλος. Εστιάζει κυρίως στα ματς με αντιπάλους που είναι στα… μέτρα της.

Η Μπαρτσελόνα, δεν είναι μία ομάδα που ταιριάζει στους γηπεδούχους. Οι Καταλανοί είναι πολύ καλύτεροι, και έχουν και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σεβίλλης στο κύπελλο. Να σημειωθεί, ότι προηγουμένως είχαν κερδίσει πάλι τη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα, με 0-2. Τώρα, το τρίποντο είναι υποχρέωση για την ομάδα του Κούμαν. Άλλωστε, αύριο έχει ντέρμπι στη Μαδρίτη, ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ, και η Μπάρτσα περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα.

Αρχικά όμως, η Μπαρτσελόνα πρέπει να βάλει πίεση στις Μαδριλένες με νίκη της απόψε. Είναι σε φόρμα, έχει ψυχολογία και είναι ανώτερη της Οσασούνα. Για όλα αυτά, θα στηρίξουμε το Μπαρτσελόνα -1 (ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Μπάρτσα κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.90.

Με σκοπιμότητα στη Θεσσαλονίκη

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και για τη Stoiximan Basket League. Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς σήμερα, ο Άρης υποδέχεται τη Λάρισα.

Ο Άρης θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει απόψε. Έχει επτά ήττες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια του και είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έστω, και με έναν αγώνα λιγότερο από Λάρισα και Μεσολόγγι. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, σε ένα ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολο ματς. Δεν είχαν και τους Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς εκεί. Σήμερα, αμφότεροι επιστρέφουν στη δράση. Στην άμυνα αναμένεται να στηριχθεί ο Άρης για να πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα.

Σκληρή άμυνα όμως, περιμένουμε να παίξει και η Λάρισα που «καίγεται» και αυτή για τη νίκη. Μετράει δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με τη δεύτερη να… πονάει πολύ. Διότι ήρθε στην παράταση από τον ΠΑΟΚ, και ενώ η Λάρισα έδειχνε ότι μπορεί να κερδίσει στην κανονική διάρκεια. Τα περιμένει όλα από τους ξένους της η Λάρισα, και δεν παίρνει σχεδόν… τίποτα από τους Έλληνες. Πρέπει να ξυπνήσουν και αυτοί, για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε ένα πολύ «κλειστό» παιχνίδι σήμερα. Είναι τέτοια η σημασία του, που οι άμυνες θα έχουν βασικό ρόλο. Περιμένουμε μπασκετικό «ξύλο» και χαμηλό σκορ. Ποντάρουμε στο Under 149,5 σε απόδοση 1.97.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares