Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 13:27

Στοίχημα: Δεν τους… βλέπει η Ατλέτικο, «άσος» από Αγγλία - Στο 13.00 το Παρολί!

Το Σάββατο (13/03) είναι εδώ, και το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας… «καίει»! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος.

Οι αγώνες είναι πάρα πολλοί σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πριν από τα σημεία, μην ξεχνάτε ότι εδώ βλέπετε πώς κάνετε… πανεύκολα την bwin εγγραφή!

Σε τρία ματσάκια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι εστιάσαμε σήμερα. Προέρχονται από Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία. Είναι «ξερά» σημεία και θα τα δείτε σύντομα. Επίσης, θα δείτε και προγνωστικό μπάσκετ! Μπαίνουμε αμέσως στη στη δράση!

Ξέρει τη σημασία η Ατλέτικο 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Ισπανία, και τη Λα Λίγκα. Εκεί, η Ατλέτικο δίνει κρίσιμο ματς στην έδρα της Χετάφε. Ο Σιμεόνε και οι παίκτες του ξέρουν πόσο πολύτιμο είναι το «διπλό».

Η Χετάφε άλλωστε, φέτος δεν πατάει καθόλου καλά και εν τέλει παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Έχει φτάσει να είναι μόλις πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει. Την περασμένη αγωνιστική ήταν κακή στην έδρα της Βαγιαδολίδ, και έχασε με 2-1. Μάλιστα, έχανε με 2-0 στο… 24’! Με τέτοιες εμφανίσεις είναι βέβαιο ότι η Χετάφε θα έχει πρόβλημα. Μάλλον εστιάζει στην επόμενη τριάδα αγώνων που είναι καθοριστική, μετά το σημερινό.

Η Ατλέτικο τώρα, πήρε αυτό που ήθελε μεσοβδόμαδα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι «Ροχιμπλάνκος» κέρδισαν με 2-1, όντας συνολικά καλύτεροι. Έτσι, με ίσα ματς με Μπάρτσα και Ρεάλ, είναι πλέον στο +6 από τη δεύτερη θέση και στο +8 από την τρίτη! Έφυγε ένα άγχος από τους παίκτες του Τσόλο, που βαδίζουν πλέον σταθερά προς την κούπα. Ξέρουν ότι αγώνες σαν τον σημερινό, δίνουν τίτλους. Οφείλει να περάσει από αυτό το γήπεδο η Ατλέτικο, αν θέλει να αποδείξει ότι δεν το χάνει με τίποτα φέτος!

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχουν φοβερή παράδοση με τη Χετάφε. Δεν χάνουν από αυτήν στα τελευταία 19 μεταξύ τους, και σε αυτά δεν δέχτηκαν ούτε γκολ! Πιστεύουμε θα κερδίσουν σήμερα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αφού είναι ανώτεροι. «Διπλό» σε απόδοση 1.96.

Οφείλει να κερδίσει η Έβερτον

Συνεχίζουμε με Αγγλία και Πρέμιερ Λιγκ! Για την 28η αγωνιστική, η Έβερτον υποδέχεται την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Έβερτον έρχετα από κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 από την Τσέλσι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα η ομάδα του Αντσελότι και έχασε δίκαια. Είδε λοιπόν, το νικηφόρο σερί της των τριών αγωνιστικών να σταματάει. Παρόλα αυτά, σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Διαθέτει ποιότητα και το έχει αποδείξει φέτος. Βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη και με νίκη μειώνει στο -1 από την τετράδα! Είναι μεγάλο το δέλεαρ για τα «Ζαχαρωτά», που θέλουν να αξιοποιήσουν και περισσότερο την έδρα τους από εδώ και στο εξής.

Η Μπέρνλι με τη σειρά της, είχε την ισοπαλία (1-1) με την Άρσεναλ την περασμένη αγωνιστική. Μπορεί να αισθάνεται τυχερή με αυτό το αποτέλεσμα. Σκόραρε από ένα τραγικό λάθος της Άρσεναλ, ενώ είδε τους «Κανονιέρηδες» να χάνουν τρομερές ευκαιρίες μέχρι και το… τελευταίο δευτερόλεπτο! Ωστόσο, πήρε τον πόντο η Μπέρνλι, που γενικά δεν πατάει καλά τελευταία. Δυσκολεύεται στη δημιουργία και δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Είχε χάσει και με το βαρύ 4-0 από την Τότεναμ σε ένα ακόμα απαιτητικό εκτός έδρας ματς πρόσφατα.

Τη φετινή σεζόν, η Έβερτον παίζει σε άλλο επίπεδο και έχει το προβάδισμα απέναντι στην Μπέρνλι. Τα «Ζαχαρωτά» μπορούν να πάρουν το τρίποντο και να πλησιάσουν στο όνειρο της τετράδας. Πιστεύουμε θα το κάνουν, και πάμε με τον «άσο» στο 1.95.

Άλλος «αέρας» στη Μαρσέιγ

Στη Γαλλία και τη Λιγκ 1, η Μαρσέιγ παίζει εντός έδρας σήμερα με την Μπρεστ. Και εδώ, υπάρχει φαβορί για τη νίκη, και είναι οι γηπεδούχοι.

Η Μαρσέιγ αγωνίζεται πλέον με νέο προπονητή, τον Χόρχε Σαμπάολι. Μάλιστα, αυτή η αλλαγή λειτούργησε… άμεσα για την ομάδα, αφού κέρδισε με 1-0 τη Ρεν για το πρωτάθλημα. Πολύ σημαντική νίκη, έφερε τη Μαρσέιγ στο -2 από την πέμπτη θέση. Η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο στόχος των γηπεδούχων, και πρέπει να τον κυνηγήσουν μέσα από το πρωτάθλημα, αφού στο κύπελλο αποκλείστηκαν. Συνεπώς, νίκες σε ματς όπως το σημερινό, είναι κάτι παραπάνω από υποχρέωση. Σημαντική η επιστροφή του Γκεγιέ, είναι χρήσιμος για την ομάδα.

Η Μπρεστ από την πλευρά της, είχε αγώνα μεσοβδόμαδα στο κύπελλο με την Παρί. Δεν μπορούσε να διεκδικήσει και πολλά, και έχασε με 3-0 γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Στο πρωτάθλημα, έχει ξεφύγει με εννιά πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και νιώθει μια άνεση. Ήταν καίρια η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ντιζόν. Εκτός έδρας δεν τα πάει καλά η Μπρεστ, έχει τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες στα οκτώ τελευταία! Σήμερα μάλιστα, παίζει σε πολύ δύσκολο γήπεδο.

Οι εκτός έδρας επιδόσεις της Μπρεστ, και το μομέντουμ της Μαρσέιγ με τον Σαμπάολι, μας οδηγούν προς τους γηπεδούχους. Εξάλλου, είναι ούτως ή άλλως καλύτεροι και έχουν όλα τα φόντα για να κερδίσουν στο γήπεδό τους. Το θέλουν πολύ το ματς για την Ευρώπη, και στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 2.05.

Το έχει σημαδέψει η Μάλαγα

Από το ποδόσφαιρο, μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και το ισπανικό πρωτάθλημα. Στις 21:45, η Μάλαγα υποδέχεται την Γκραν Κανάρια και το ματς βγάζει σημείο!

Η Μάλαγα έδωσε το τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη, και ηττήθηκε από τη μονακό με 98-89. Δεν ενδιαφερόταν για το ματς, αφού είχε ήδη αποκλειστεί. Σήμερα, θα παίξει στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τις 27 Φεβρουαρίου. Είναι φανερό, ότι η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έχει σημαδέψει αυτό το παιχνίδι. Θέλει να μπει στην οκτάδα, είναι κοντά σε αυτήν και οφείλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απόψε. Έχει και κάποιες επιστροφές ο Έλληνας προπονητής και καταστρώνει με μεγαλύτερη άνεση τα σχέδιά του για σήμερα.

Η Γκραν Κανάρια τώρα, είχε σπουδαίο ματς την Τετάρτη με την Ούνιξ Καζάν για το Eurocup! Και κατάφερε να κερδίσει με 96-90, παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Ξόδεψε βέβαια μεγάλα αποθέματα ενέργειας, ενώ είχε παίξει και παράταση στο πρωτάθλημα με την Εστουδιάντες! Αμφίβολοι για σήμερα οι Αλμπισί και Οκόγιε. Έχει πέντε σερί νίκες η Γκραν Κανάρια, σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως, είναι λογικό πλέον να της βγει και η κούραση.

Αυτός ο παράγοντας είναι πολύ σημαντικός και πιστεύουμε θα επηρεάσει τους φιλοξενούμενους απόψε. Η Μάλαγα είναι ουσιαστικά ξεκούραστη και έχει υποχρέωση να κερδίσει με φόντο την οκτάδα. Επιλέγουμε λοιπόν τον «άσο» με χάντικαπ -4,5 σε απόδοση 1.71.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares