Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 12:27

Στοίχημα: “Πολυβόλο” η Αλμερία, σκορ και θέαμα στο Αμβούργο!

Καθαρά Δευτέρα σήμερα (15/03) με ένα μεταβατικό κουπόνι, ανάμεσα στο γεμάτο Σαββατοκύριακο και το ευρωπαϊκό τριήμερο με τους θεσμούς της UEFA.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα δύο αξιόλογες επιλογές για εσάς. Παράλληλα στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νόμιμες online στοιχηματικές στην Ελλάδα και να κάνετε, για παράδειγμα, την pamestoixima.gr εγγραφή σας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών.

Σκοράρει κατά ριπάς η Αλμερία!

Στις 20:00 στο “Mediterraneo”, η Αλμερία υποδέχεται την Αλκορκόν στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Η Αλμερία βρίσκεται στη 2η θέση της κατηγορίας, ισόβαθμη στους 55 πόντους με την Εσπανιόλ και με νίκη απόψε μειώνει στους δύο την απόσταση από την πρωτοπόρο Μαγιόρκα. Παράλληλα, εξασφαλίζει ουσιαστικά και την παρουσία της στα playoffs, αφού με “τρίποντο” θα πάει στο +15 από την 7η Πονφεραδίνα. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα Γκόμες, μετά τις δύσκολες αποστολές στις έδρες των Λεγανές (2-1) και Μαγιόρκα (2-0). Επιβλητική απέναντι στη Λούγκο (4-1 εντός), την προηγούμενη Κυριακή έβγαλε σπουδαίο διπλό στη Χιρόνα (0-1) με σκόρερ των Σαντίκ. 9-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της με την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας (27 γκολ)!

Η Αλκορκόν από την πλευρά της παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, ούσα μάλλον στο καλύτερο σημείο της σεζόν της. Πέτυχε τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και ξέφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας. Με 29 πόντους συγκομιδή είναι ισόβαθμη με Καστεγιόν και Καρταγένα στο όριο της επικίνδυνης ζώνης. Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και εντυπωσιακή νίκη, τη περασμένη Δευτέρα συνέτριψε τη Μιραντές 4-0 εντός έδρας, σκοράροντας όλα τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο. Μακριά από την έδρα της μετρά ρεκόρ 2-5-7 με μόλις 7 γκολ ενεργητικό!

Σε πολύ καλή κατάσταση η Αλμερία, είναι τρομερά παραγωγική στο γήπεδό της! Στα τελευταία έξι εντός μετρά ρεκόρ 5-1-0 με 18 γκολ ενεργητικό! Στις 5 νίκες της σκόραρε 3+ γκολ! Μπορεί η Αλκορκόν να είναι ανεβασμένη, αλλά υπάρχει διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Μοιάζει δύσκολο να περιοριστούν οι γηπεδούχοι, γι αυτό θα ποντάρουμε στον άσο του 1.80.

Ανοιχτό ματς στο Αμβούργο!

Στις 21:30, στο “Millerntor”, η Ζανκτ Πάουλι υποδέχεται την Πάντερμπορν, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στην 2.Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση από τα τέλη Γενάρη και με 16 βαθμούς στα έξι τελευταία παιχνίδια τους φαίνεται πως “καθάρισαν” με τα σενάρια υποβιβασμού. Με 32 πόντους σύνολο, σκαρφάλωσαν στην 10η θέση και το +9 από την επικίνδυνη ζώνη! Μετά από 5 σερί νίκες, την προηγούμενη εβδομάδα πήραν το 0-0 στην έδρα της δυνατής Καρλσρούης.

Μία θέση και έναν πόντο πιο κάτω από το σημερινή της αντίπαλο βρίσκεται η Πάντερμπορν, η οποία έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος. Πιο πρόσφατα, ηττήθηκε εντός έδρας από την Ντάρμσταντ (2-3), παρότι γύρισε προσωρινά το ματς σε 2-1. Over τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Στο καλύτερο σημείο της σεζόν της η Ζανκτ Πάουλι, προέρχεται από τρεις σερί νίκες εντός έδρας και θα μπει στο σημερινό παιχνίδι με σούπερ ψυχολογία. Περιμένουμε καλό παιχνίδι απόψε, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλη βαθμολογική πίεση και θα πάμε με το Over 2.5, σε απόδοση 1.75.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares