Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 12:38

Στοίχημα: Καυτές επιθέσεις στην Ολλανδία, προβάδισμα οι "Ελέφαντες"- 3αδα για ταμείο στο 7.10!

Το κουπόνι της Παρασκευής (26/03) είναι συνοπτικό, με αγώνες στις χαμηλότερες κατηγορίες πρωταθλημάτων της Ευρώπης και όχι μόνο.

To Betarades.gr έχει επιλέξει τρεις δυνατές προτάσεις από τη Β’ Ολλανδίας, τα Προκριματικά Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022, καθώς και τη Euroleague. Βρίσκετε όλες τις αναμετρήσεις με ελκυστικές αποδόσεις στη bwin. Πάμε στις αναλύσεις για σήμερα.

Με τα τέρματα στην Ολλανδία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Ολλανδία και τη δεύτερη κατηγορία, με τη Μάαστριχτ υποδέχεται την Αλμέρε Σίτι στις 19:45 για την 30η αγωνιστική.

Η Μάαστριχτ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 4-3 από τον Γιόνγκ Άγιαξ σε ένα "χορταστικό" παιχνίδι. Αποτέλεσμα που έσπασε ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων που “έτρεχε” στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 14η θέση του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς. Έχει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 58 γκολ σε 29 αναμετρήσεις. Περίοδο φόρμας διανύει ο πρώτος σκόρερ της, Στρόιχεν, που έχει σκοράρει δύο φορές στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Αλμέρε Σίτι, που έχει πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Η γραμμή κρούσης της πετάει "φωτιές", καθώς στα συγκεκριμένα παιχνίδια έχει σκοράρει εννιά φορές. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή της επικράτησε(2-0) σχετικά εύκολα στην έδρα της επί της Ντεν Μπος, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χαμούντι που πέτυχε το πρώτο και "έφτιαξε" το δεύτερο γκολ για την ομάδα του. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 62 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη δεύτερη Γκράαφσαπ.

Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ποιοτική ομάδα, όμως και η Μάαστριχτ βρίσκεται σε καλή φόρμα, ενώ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Θα στηρίξουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.02.

Ανώτερη η Ακτή Ελεφαντοστού

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022, εκεί όπου στις 18:00 ο Νίγηρας φιλοξενεί την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η νίκη... αγνοείται για τους γηπεδούχους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς έχουν απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η πιο πρόσφατη αυτή (1-2) στην έδρα τους από το Κονγκό. Λογικό επακόλουθο των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων είναι να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς. Για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης,θα πρέπει να κερδίσουν και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

Η Ακτή Ελεφαντοστού κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα με 2-1 από την Αιθιοπία. Συγκέντρωσε, μάλιστα, τέσσερις βαθμούς στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν με τη Μαδαγασκάρη, την οποία κέρδισε (2-1) στην έδρα της, ενώ απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην αναμέτρηση που έγινε στην Τοαμασίνα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην βαθμολογία, όμως η Ακτή Ελεφαντοστού είναι στη δεύτερη προνομιούχο θέση, καθώς υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Νίγηρας δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Ακτή Ελεφαντοστού, από την άλλη, είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει στην έδρα του σημερινού της αντιπάλου. Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.85.

Αντέχει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με μπάσκετ και Ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό να κοντράρεται στο ΣΕΦ με τη Φενέρμπαχτσε στις 21:00 απόψε.

Με νίκη έφυγε από το Βερολίνο ο Ολυμπιακός, που κέρδισε με 84-80 την Άλμπα. Ο Βεζένκοφ ήταν σε μεγάλη μέρα, πετυχαίνοντας 32 πόντους, που αποτελούν προσωπικό του ρεκόρ. Έδωσε έπειτα φιλικό με τον Άρη και επικράτησε με άνεση και 97-67.

Την περασμένη αγωνιστική της διοργάνωσης, η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε στην έδρα της με το εμφατικό 84-61 επί της Ζαλγκίρις. Είναι μεν στην οχτάδα, αλλά θέλει να εξασφαλίσει τη θέση της εκεί. Προέρχεται από νίκη κόντρα στην Μπουγιούκτσεσμε στο πρωτάθλημα Τουρκίας με 81-70.

Ο Ολυμπιακός μπορεί στην έδρα του  να βάλει δύσκολα στη Φενέρ, που είναι μεν πολύ δυνατή ομάδα. Θα επιλέξουμε άσσο με χάντικαπ +3.5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares