Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 12:46

Στοίχημα: Όπου Βέλγιο και… γκολ, μπορεί η Ρωσία - «Φωτιά» το παρολί στο 14.20!

Το Σάββατο (27/03) είναι εδώ και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Το Betarades.gr έχει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος.

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων πρωταγωνιστούν. Τα προκριματικά Μουντιάλ παίζουν στην bwin!

Η Τσεχία λοιπόν, υποδέχεται το Βέλγιο και περιμένουμε… ματσάρα. Επίσης, η Ρωσία παίζει εντός έδρας με τη Σλοβενία και κρατήσαμε σημείο. Βέβαια, έχουμε κάτι και από… Αγγλία μεριά, ενώ στα προγνωστικά υπάρχει επιλογή και από μπάσκετ. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

Θέαμα στην Τσεχία

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τα προκριματικά Μουντιάλ. Η Τσεχία υποδέχεται το Βέλγιο στις 21:45. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, αλλά δεν θα ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή.

Η Τσεχία άλλωστε, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Κάθε άλλο… Την πρώτη αγωνιστική έκανε παρέλαση στην Εσθονία, την οποία διέλυσε με 2-6. Αδύναμος ο αντίπαλος, αλλά οι Τσέχοι έχουν ποιότητα στο ρόστερ. Φοβερά πράγματα από Σούτσεκ και Σικ στην εξάρα, δείχνουν σε μεγάλη φόρμα. Δεν κλείνεται πίσω γενικά η Τσεχία και δεν βλέπουμε να το κάνει αυτό ούτε σήμερα. Το δυνατό της σημείο άλλωστε είναι η επίθεση. Το έχει το γκολ και θα το κυνηγήσει και πάλι.

Το Βέλγιο από την άλλη, μπήκε και αυτό με το δεξί στα προκριματικά. Υποδέχτηκε την Ουαλία, και δεν πτοήθηκε που έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ. Γύρισε το παιχνίδι και με το 3-1 έδειξε ότι δεν αστειεύεται. Ντε Μπρούινε και Λουκάκου ξεχώρισαν, ενώ υπάρχουν πολλοί άξιοι συμπαραστάτες. Το Βέλγιο είναι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά, παίζει για τη νίκη σε όλα τα ματς και θα προσπαθήσει να δείξει και απόψε, ότι είναι το αφεντικό του ομίλου. Περιττά τα λόγια για την ποιότητα των φιλοξενούμενων, σε όλες τις θέσεις!

Δύο δυνατές ομάδες θα συγκρουστούν σήμερα, και περιμένουμε μια ωραία «μάχη». Το παιχνίδι προβλέπεται «ανοιχτό», με βάση και το αγωνιστικό στυλ των δύο αντιπάλων. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Κερδίζει η Ρωσία

Συνεχίζουμε με τα προκριματικά, αλλά με τον 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Για την δεύτερη αγωνιστική, η Ρωσία υποδέχεται τη Σλοβενία. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους σε αυτό το ματς.

Η Ρωσία έκανε ωραίο ποδαρικό σε αυτόν τον αμφίρροπο όμιλο. Δοκιμάστηκε εκτός έδρας, απέναντι στην αδύναμη Μάλτα, και έκανε το χρέος της. Επικράτησε εύκολα με 1-3 και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Διαθέτει ποιοτικό σύνολο και θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της, πριν το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Σλοβακία, που ακολουθεί την Τρίτη. Στα σημαντικά, και θετικά για τους Ρώσους, ότι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους σήμερα! Αυτό τους δίνει άλλη ψυχολογία!

Η Σλοβενία τώρα, έκανε ένα από τα «μπαμ» της πρώτης αγωνιστικής σε όλα τα προκριματικά. Φιλοξένησε την Κροατία και την κέρδισε με 1-0. Το γκολ της νίκης έβαλε ο Λόβριτς, στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξαν καλή άμυνα στη συνέχεια οι Σλοβένοι και το κράτησαν μέχρι το τέλος. Έχουν κάποιες πολύ καλές μονάδες, όπως ο Ίλισιτς. Βέβαια, ξόδεψαν πάρα πολλές δυνάμεις στην πρεμιέρα και είναι ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστούν σήμερα, σε ένα πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δίνουμε προβάδισμα στους Ρώσους. Παίζουν εντός έδρας, με κόσμο, και μοιάζουν πιο πλήρεις συνολικά. Θα ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.75.

Για τη μεγάλη νίκη η Στόκπορτ

Οι Άγγλοι παίζουν μπάλα σήμερα, και συγκεκριμένα στις μικρές κατηγορίες. Για την αγαπημένη Κόνφερενς, η Στόκπορτ φιλοξενεί τη Χάρτλπουλ, στις 17:00.

Η Στόκπορτ είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα! Βρίσκεται σταθερά εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου, και μάλιστα αρκετά ψηλά. Είναι τέταρτη, και δεν πρέπει να επαναπαυτεί. Προέρχεται από τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Πρόσφατα, κέρδισε εύκολα με 3-0 την Ίστλεϊ. Είναι δυνατή εντός έδρας, όπου μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σήμερα την έδρα της, και τη φόρμα της.

Η Χάρτλπουλ με τη σειρά της, είναι έξι πόντους πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Έχει όμως και δύο αγώνες περισσότερους από αυτήν. Είναι κοντά στην κορυφή, αλλά έχει τρία ματς παραπάνω από την πρωτοπόρο Σάτον. Προέρχεται από τη νίκη με 0-1 επί της Ντάγκεναμ. Είναι αήττητη εδώ και δέκα αγώνες, αλλά δεν κερδίζει κιόλας εύκολα. Έχει πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτά τα ματς. Στο παιχνίδι με την Ντάγκεναμ, κινδύνευσε αρκετές φορές να βρεθεί αυτή πίσω στο σκορ.

Το μομέντουμ ευνοεί και τις δύο, αλλά περισσότερο τους γηπεδούχους. Επίσης, η έδρα είναι «όπλο» για τη Στόκπορτ. Πιστεύουμε θα την αξιοποιήσει για ακόμα μια φορά, και θα βγάλει τον «άσο» σε απόδοση 2.27.

Ωραίο ματς στην Πάτρα

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και το ελληνικό πρωτάθλημα. Στις 17:00 λοιπόν, ο Προμηθέας παίζει στην Πάτρα με τον Ιωνικό. Είναι… σημαδιακό το ματς για τους γηπεδούχους.

Γιατί ο Προμηθέας επιστρέφει στη δράση μετά από 21 ολόκληρες μέρες απραξίας! Οι Πατρινοί ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ από τον κορωνοϊό, όμως τώρα είναι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή. Τελευταίο τους παιχνίδι, ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στις 6 Μαρτίου! Εκεί είχαν χάσει με 81-78. Παρόλα αυτά, είχαν προηγηθεί πέντε συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πολύ ποιοτική ομάδα ο Προμηθέας, από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Θα ήθελε πάρα πολύ να συνδυάσει την επιστροφή στη δράση με μια νίκη!

Ο Ιωνικός έρχεται από μια σπουδαία νίκη, η οποία του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία! Οι Νικαιώτες αντιμετώπισαν τη Λάρισα και την κέρδισαν με 83-76. Παρότι έχαναν ακόμα και με 15 πόντους, έκαναν ένα φοβερό σερί και το γύρισαν στο δεύτερο ημίχρονο. Πλέον, είναι τρεις νίκες πάνω από τον Χαρίλαο Τρικούπη που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ήταν πολύτιμη και καθοριστική η νίκη επί της Λάρισας.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος σε ένα πολύ δύσκολο ματς, και θα παίξουν ελεύθερο μπάσκετ. Σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό του Προμηθέα για την επιστροφή του, περιμένουμε ένα ωραίο ματς με πιο χαλαρές άμυνες. Πάμε με το Ove 158,5 σε απόδοση 1.99.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares