Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 11:38

Στοίχημα: «Πονάει» η Άρσεναλ, με προσοχή στη Γερμανία - Παρολί κοντά στο 17.00!

Παρασκευή σήμερα (23/04) και το κουπόνι πάμε στοίχημα έχει ωραία ματσάκια.

Το Betarades.gr τα μελέτησε και βρήκε τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος. Τις στοιχηματικές επιλογές της ημέρας τις βρίσκετε στην Betshop!

Το παιχνίδι που πρωταγωνιστεί στο σημερινό πρόγραμμα είναι το Άρσεναλ - Έβερτον. Έχουμε πρόταση για αυτό, όπως και για άλλα ματς από Γερμανία και Πορτογαλία στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, ασχολούμαστε και με τα πλέι-οφ της Euroleague στο μπάσκετ, που έχουν και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ας περάσουμε στις επιλογές μας!

Κομβικές απουσίες στην Άρσεναλ 

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Έβερτον στις 22:00, σε ένα κρίσιμο ματς. 

Με τη… μία, το μάτι μας πέφτει πάνω στις απουσίες της Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» θα αγωνιστούν χωρίς τους κορυφαίους επιθετικούς τους, τον Ομπαμεγιάνγκ και τον Λακαζέτ. Ο Αρτέτα ούτε που ήθελε να σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο. Η ομάδα του έχει ούτως ή άλλως πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα. Φάνηκε και στο 1-1 με τη Φούλαμ, την περασμένη αγωνιστική. Η Άρσεναλ έχασε πάρα πολλές φάσεις και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Οι Λονδρέζοι περισσότερο έχουν το μυαλό τους στο Europa League, παρά στην Πρέμιερ, και αυτό φαίνεται. Έχουν μείνει αρκετά πίσω από την εξάδα.

Η Έβερτον από την άλλη, τα πάει καλύτερα φέτος και δεν θέλει να εγκαταλείψει το όνειρο της τετράδας. Είναι έξι πόντους πίσω από την τέταρτη θέση και έχει και αγώνα λιγότερο. Θα μπορούσε να κερδίσει την Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και πήρε απλά τον βαθμό (2-2). Επιστρέφει ο Κάλβερτ-Λιούιν σήμερα, όπως και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Ο Αντσελότι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για αυτό. Αν θέλει να «χτυπήσει» τετράδα, η Έβερτον οφείλει να πάρει και μεγάλες νίκες!

Οι απουσίες της Άρσεναλ είναι κομβικές, ενώ το κίνητρο μοιάζει πιο ισχυρό στις τάξεις των φιλοξενούμενων. Η Έβερτον είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο με 2-1, και δεν έχει να φοβηθεί κάτι απόψε. Έχει καλές επιστροφές και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Προσέχουν στη Γερμανία

Στην 2.Bundesliga, η Καρλσρούη υποδέχεται απόψε την Κίκερς. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που μας προϊδεάζουν για ένα «κλειστό» παιχνίδι.

Η Καρλσρούη επιτέλους θα δώσει και πάλι αγώνα! Η ομάδα χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό και απείχε για αρκετό καιρό από τις δραστηριότητες. Τώρα, επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι έτοιμη για τον πρώτο της επίσημο αγώνα, μετά τις 3 Απριλίου. Έχουν ακόμα κάποιες μαθηματικές ελπίδες για άνοδο οι γηπεδούχοι, αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να πλησιάσουν στον στόχο τους. Εντός έδρας γενικά παίζουν αμυντικά, κάτι που ισχύει και στους περισσότερους αγώνες τους συνολικά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα επτά τελευταία ματς της Καρλσρούης εντός έδρας, έληξαν με Under 2.5. 

Η Κίκερς με τη σειρά της, είναι η ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας! Δεν λέει μάλιστα να φύγει από εκεί με… τίποτα. Μοιάζει να χάνει το τρένο της σωτηρίας, ακόμα και των μπαράζ παραμονής. Είναι επτά βαθμούς κάτω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και με την εικόνα που δείχνει… δεν προλαβαίνει. Έρχεται από την ήττα με 1-3 από τη Ντάρμσταντ. Πρέπει να φροντίσει περισσότερο την άμυνά της, αν θέλει να διεκδικεί παντού τους πόντους που χρειάζεται. 

Αμφότερες οι ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο και τις περιμένουμε προσεκτικές. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι έρχονται από αποχή και είναι λογικό να τους λείπει ρυθμός. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται ούτως ή άλλως στο σκοράρισμα. Όλα αυτά, μας οδηγούν στο Under 2.5 σε απόδοση 2.10.

Ασταμάτητη η Εστορίλ

Ερχόμαστε στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, όπου η Εστορίλ φιλοξενεί την Κάζα Πία. Υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των ομάδων και πιστεύουμε αυτό θα φανεί.

Η Εστορίλ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης, και εννιά πόντους πάνω από τη δεύτερη θέση. Έχει μόλις 3 ήττες σε 29 αγωνιστικές. Παραμένει αήττητη εδώ και επτά παιχνίδια. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Πόρτο Β. Ειδικά εντός έδρας, η Εστορίλ παίζει πολύ καλά τελευταία και κερδίζει… εμφατικά! Σκοράρει με άνεση και δεν επιτρέπει στους αντιπάλους της να την απειλήσουν εύκολα. 

Η Κάζα Πία τώρα, δεν έχει ουσιαστικά κάποιο ενδιαφέρον πλέον στο πρωτάθλημα. Είναι στη μέση της βαθμολογίας, δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ωστόσο, δεν μπορεί να διεκδικήσει και την άνοδο και τα ματς που της απομένουν είναι μάλλον… διαδικαστικού χαρακτήρα. Φάνηκε ότι κάνει… αγγαρεία και στο τελευταίο ματς που έδωσε, όταν έχασε με το βαρύ 0-3 από την Ακαντέμικα Κοΐμπρα. Το ότι δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο μπορεί να επηρεάσει άμεσα την εικόνα της στο χορτάρι. 

Οι γηπεδούχοι είναι κατά πολύ ανώτεροι, το έδειξαν και στον πρώτο γύρο όταν κέρδισαν με 0-2 την Κάζα Πία. Η Εστορίλ είναι «καυτή» στο γήπεδό της με σερί νίκες και θεωρούμε ότι θα αποδείξει και σήμερα ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στην Εστορίλ -1 (ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Εστορίλ νικήσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.15.

Πιο σοβαρή σήμερα η Μπάρτσα

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και τα πλέι-οφ της Euroleague! Η Μπαρτσελόνα παίζει εντός έδρας με τη Ζενίτ σήμερα, για το Game 2 της σειράς.

Η Μπάρτσα έχασε στο πρώτο παιχνίδι, πάλι στην έδρα της, και… σοκαρίστηκε! Μάλλον υποτίμησαν την αντίπαλό τους, παγιδεύτηκαν από την άμυνά της και είναι πλέον πίσω στη σειρά. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα έχασε την ποιότητά της ή ότι δεν μπορεί να γυρίσει την κατάσταση. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και πρέπει από σήμερα να… πατήσει πόδι! Η νίκη είναι μονόδρομος για τους Καταλανούς απόψε και περιμένουμε να μπουν δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο. Έχουν το υλικό ώστε αν βρουν ρυθμό, να είναι… ασταμάτητοι. Πιστεύουμε θα παρουσιαστεί πολύ σοβαρή η Μπάρτσα απόψε, αφού την έχει πατήσει ήδη μια φορά.

Η Ζενίτ ήταν εξαιρετικά διαβασμένη στο πρώτο ματς, με τον Πασκουάλ να έχει διαβάσει καλά τις αδυναμίες της Μπάρτσα. Κατάφερε να την κατεβάσει χαμηλά σε θέμα σκοραρίσματος και η ομάδα του απέδρασε με το 74-76. Φοβερός ο Πάνγκος, έκανε τη διαφορά, ενώ ήταν φανερό ότι οι Ρώσοι έπαιζαν χωρίς άγχος. Αυτό αρχίζει να μπαίνει πλέον στη ζωή τους, τώρα που έχουν το προβάδισμα απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας η Ζενίτ και αυτό τη βοήθησε. Κυρίως όμως, στηρίχθηκε στην πολύ καλή άμυνά της.

Είναι δύσκολο σε τόσο μικρό διάστημα η Μπαρτσελόνα να μείνει τόσο χαμηλά στην επίθεση, στο γήπεδό της. Έχει δει πλέον πώς την αντιμετωπίζει η Ζενίτ και θα είναι πιο διαβασμένη. Αναμένουμε να δούμε τους καλούς και σοβαρούς Καταλανούς στο παρκέ, αφού τα περιθώρια στενεύουν. Πάμε με το Over 81.5 της Μπαρτσελόνα σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares