Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 14:00

Στοίχημα: Μόνο νίκη η Τότεναμ, γκολ στην Μπουντεσλίγκα - Παρολί στο 12,90!

Το Σάββατο (08/05) είναι εδώ και το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει ματσάρες! Το Betarades.gr έχει βρει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Οι αγώνες είναι σημαντικοί και επηρεάζουν τη βαθμολογία Ιταλίας και τις βαθμολογίες των υπόλοιπων χωρών.

Μάλιστα, έχουμε και ένα ιταλικό ματς στις προτάσεις μας, και είναι το Σπέτσια - Νάπολι. Ασχολούμαστε και με την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και με την Μπουντεσλίγκα. Σημείο φυσικά, προκύπτει και από το μπάσκετ για να συμπληρωθεί μια τετράδα - φωτιά!

Στήριγμα η Τότεναμ

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Πρέμιερ Λιγκ! Η Λιντς υποδέχεται την Τότεναμ στις 14:30 και οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί.

Η Λιντς προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 από την Μπράιτον, εκτός έδρας. Η ομάδα του Μπιέλσα έτρεχε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων αλλά αυτό σταμάτησε. Δεν μπόρεσε να περιορίσει τη Μπράιτον και δεν ήταν και η ίδια ιδιαίτερα απειλητική. Το βασικό πρόβλημα της Λιντς πλέον, είναι ουσιαστικά η έλλειψη κινήτρου. Είναι στο -7 από την έβδομη θέση και έχει μαθηματικές ελπίδες, αλλά… μόνο μαθηματικές. Φάνηκε ήδη από το ματς με την Μπράιτον ότι οι παίκτες σκέφτονται περισσότερο τις… διακοπές.

Η Τότεναμ από την άλλη, ήταν εξαιρετική απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε ένα ούτως ή άλλως βατό ματς, οι Spurs δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου και επικράτησαν με 4-0. Ξεχώρισε ο Μπέιλ, που έκανε χατ-τρικ και πήρε ψυχολογία. Δεύτερη σερί νίκη για την Τότεναμ, που μείωσε στο -2 από την πεντάδα και στο -5 από την τετράδα. Έχει βατό πρόγραμμα και πρέπει να κάνει το απόλυτο για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Δεν έχει σημαντικές απουσίες και αυτό τη βοηθάει να παίξει με τους πιο ποιοτικούς της ποδοσφαιριστές.

Υπάρχει και διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Τότεναμ να υπερέχει. Επίσης, το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι σαφώς πιο ισχυρό, και το μομέντουμ τους ευνοεί. Τους εμπιστευόμαστε με το «διπλό» σε απόδοση 2.05. 

Θέαμα στην Μπουντεσλίγκα

Πολύ σημαντικό ματς είναι αυτό που διεξάγεται στις 16:30 στη Γερμανία. Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για το τρίποντο!

Η Βόλφσμπουργκ τα πήγαινε περίφημα όλη τη χρονιά, αλλά τώρα στο τέλος πάει να τα… χαλάσει. Έχει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και η θέση της στην τετράδα κινδυνεύει. Έχασε στο καθοριστικό παιχνίδι από τη Ντόρτμουντ, με 0-2. Παραμένει τρίτη, αλλά στο +1 από την Άιντραχτ και στο +2 από τη Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Γκάλσνερ βέβαια έχει δείξει την ποιότητά της φέτος. Παίζει ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά τελευταία πληγώνεται από τα κενά στην άμυνα. Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο σήμερα και θα βγει μπροστά για να σκοράρει από νωρίς.

Η Ουνιόν Βερολίνου τώρα, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Είναι τέσσερις πόντους πίσω από την έκτη θέση που δίνει εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ, και θα παλέψει μέχρι τέλους. Πρέπει φυσικά να κάνει υπερβάσεις, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Μία τέτοια υπέρβαση, θα επιδιώξει σήμερα. Δεν έχει νόημα να περιμένει πίσω, αφού της κάνει μόνο η νίκη. Προέρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 επί της Βέρντερ Βρέμης. Βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ουνιόν, και μπορεί να το κάνει αυτό ξανά.

Γενικά, μόνο η νίκη βολεύει και τις δύο ομάδες και θα την κυνηγήσουν δυναμικά. Και στον πρώτο γύρο μας είχαν χαρίσει ένα ωραίο ματς με το τελικό 2-2. Τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ, και αυτό βλέπουμε και σήμερα. Πάμε με το Over 2.5 στο 1.95.

Μάχη με γκολ στην Ιταλία

Κρίσιμο ματς και στη Serie A της Ιταλίας. Στις 16:00, η Νάπολι δοκιμάζεται στην έδρα της Σπέτσια. Οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η Σπέτσια δίνει μάχη για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Αυτήν τη στιγμή είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει σωθεί. Με μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι έχουν… μπλέξει. Προέρχονται από το 1-1 με τη Βερόνα, εκτός έδρας. Στο τελευταίο τους τρίποντο είχαν κερδίσει με 3-2 την Κροτόνε. Η άμυνα είναι το βασικό πρόβλημα της Σπέτσια, αφού δέχεται εύκολα γκολ. Επιθετικά είναι καλή και έχει τον τρόπο να σκοράρει. Να θυμίσουμε ότι είχε κερδίσει με 1-2 τη Νάπολι στον πρώτο γύρο!

Η Νάπολι λοιπόν, θέλει και εκδίκηση για εκείνη την ήττα, αλλά κυρίως τους τρεις βαθμούς στη μάχη για την τετράδα. Είναι δύο πόντους από τις Αταλάντα, Γιουβέντους, και Μίλαν, που ακολουθούν την Ίντερ. Συνεπώς, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ειδικά με ομάδες που είναι χαμηλά στην κατάταξη. Πατάει καλά τελευταία η ομάδα του Γκατούζο, δεν χάνει εδώ και πέντε αγώνες. Βέβαια, την περασμένη αγωνιστική είχε… γκέλα με την Κάλιαρι στο «Diego Armando Maradona». Έχει θέματα στα μετόπισθεν η Νάπολι, με την απουσία του Κουλιμπαλί να τα κάνει ακόμα μεγαλύτερα. Επιθετικά πάντως, διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Φαβορί οι «παρτενοπέι», αλλά αυτό που έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι… κάτι άλλο. Και τα δύο φετινά μεταξύ τους έληξαν Goal/Goal & Over 2.5, ενώ είναι γενικά επιθετικές ομάδες που θα ψάξουν τα γκολ σήμερα. Έτσι, οδηγούμαστε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90 (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπούνε ακριβώς 3 γκολ).

Νίκη για τα πλέι-οφ

Από το ποδόσφαιρο, ερχόμαστε στο μπάσκετ και το ισπανικό πρωτάθλημα. Ένα σημαντικό ματς γίνεται σήμερα, και είναι το Μούρθια - Μάλαγα.

Η Μούρθια δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, οι οποίες την έχουν απομακρύνει από την οκτάδα. Η πιο πρόσφατη ήττα, ήρθε από την Γκραν Κανάρια, με 91-81 εκτός έδρας. Δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική στην ουσία η Μούρθια που έχανε με διψήφιες διαφορές στο δεύτερο ημίχρονο. Επιθετικά δεν τα πήγε άσχημα και είχε αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα. Ωστόσο, με τέτοια άμυνα… δεν πάει πουθενά. Έχει κάποιες απουσίες σήμερα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν έχει τόσο ισχυρό κίνητρο.

Αντιθέτως, πολύ ισχυρό είναι το κίνητρο της Ουνικάχα Μάλαγα. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη πανηγύρισε σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπανταλόνα, εντός έδρας. Η νίκη ήρθε στην παράταση με 102-93, μετά το 84-84 της κανονικής διάρκειας. Φοβερός ο Ντάνι Μπριθουέλα με 30 πόντους! Έτσι, η Μάλαγα παραμένει το φαβορί για την είσοδο στα πλέι-οφ. Πρέπει φυσικά, να επικρατήσει και της Μούρθια, της οποίας μοιάζει έστω και λίγο ανώτερη ομάδα. Έχει κάποιους απόντες ο Κατσικάρης αλλά μπορεί να βρει τις λύσεις εκ των… έσω.

Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι, έρχονται από μεγάλο αποτέλεσμα που τους έδωσε και ψυχολογία και θα παίξουν μόνο για τη νίκη σήμερα. Η Μούρθια δεν πείθει, είναι σε κακή φόρμα και θα έχει δύσκολο έργο. Ποντάρουμε στο «διπλό» σε απόδοση 1.70.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares