Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 12:12

Στοίχημα: Αταλάντα για κούπα, Τότεναμ για Ευρώπη - δυνατή τριάδα στο 6.80!

Πολύ ενδιαφέρον το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (19/05) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς από την Premier League, τον τελικό του Coppa Italia και τα ελληνικά playoffs μπάσκετ, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop.

Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών.

Αταλάντα για κούπα!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το MAPEI Stadium, όπου στις 22:00 διεξάγεται ο τελικός του Coppa Italia, ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Γιουβέντους.

Η Αταλάντα μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από ό,τι περίμενε, ωστόσο επέστρεψε με το "τρίποντο" από το "Luigi Ferraris" επικρατώντας της Τζένοα (3-4) το Σάββατο. Παράλληλα, εξασφάλισε και μαθηματικά μία θέση στην πρώτη τετράδα της Σέριε Α που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας τρεις φορές πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Γιουβέντους παραμένει ζωντανή στη μάχη της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην Κάλιαρι! Οι Σαρδηνοί έκοψαν δύο βαθμούς από τη Μίλαν στο "San Siro" την Κυριακή διατηρώντας τους "μπιανκονέρι" στο -1 από αυτή, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Σέριε Α. Το συγκρότημα του Πίρλο κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ίντερ στο "Derby' d'Italia" επικρατώντας με 3-2 στο "Allianz Stadium". Η εν λόγω αναμέτρηση σήκωσε πολύ κουβέντα στη γειτονική Ιταλία, καθώς πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο διαιτητής Καλβαρέζε και ο VAR.

Η Αταλάντα είναι φανερά σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και διψά για ένα τρόπαιο μετά από 58 χρόνια “ξηρασίας”. Περιμένουμε να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της Γιουβέντους, γι αυτό θα την εμπιστευτούμε στον άσο DNB, σε απόδοση 1.83. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Τότεναμ για Ευρώπη

Μεταφερόμαστε στο Λονδίνο για την επόμενη επιλογή μας. Στις 20:00, η Τότεναμ υποδέχεται την Άστον Βίλα για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ αξιοποίησε την έδρα της και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, επικράτησε 2-0 της Γουλβς. Μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε και πήγε με το προβάδισμα στ’ αποδυτήρια. Πιο απελευθερωμένη στο δεύτερο 45λεπτο, δημιούργησε πιο πολλές ευκαιρίες, “κλείδωσε” το “τρίποντο” με δεύτερο τέρμα και στη συνέχεια εμφάνισε σημάδια χαλάρωσης, με την αντίπαλο να απειλεί για να μειώσει το σκορ.

Σε ρηχά νερά κινείται το τελευταίο διάστημα η Άστον Βίλα, η οποία υπέστη την ήττα με 3-2 από την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Παιχνίδι με ωραίο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος, εκατέρωθεν φάσεις και γκολ, μπορεί να πήγε με το προβάδισμα στην ανάπαυλα, αλλά δεν το αξιοποίησε στο δεύτερο 45λεπτο, εμφάνισε πολλά κενά στα μετόπισθεν και στο φινάλε δεν πήρε τίποτα από το ματς.

Βαθμολογικό κίνητρο και πρόσφατη φόρμα μας οδηγούν στο ποντάρισμα των γηπεδούχων. Ανεβάζουμε την απόδοση (1.86) επιλέγοντας τον άσο της Τότεναμ με -1 ασιατικό χάντικαπ.

Υψηλό τέμπο στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με ελληνικό μπάσκετ και συγκεκριμένα τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (21:15).

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο και βάζει πλώρη για το νταμπλ, αφού ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του Ιωνικού στα προημιτελικά.

Η ΑΕΚ από την άλλη απέκλεισε διά πυρός και σιδήρου τον ΠΑΟΚ σε τρίτο παιχνίδι και δεν ματσάρει καλά απέναντι στο “τριφύλλι”.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν πολύ ποιότητα, παίζουν γρήγορα και γι αυτό θα πάμε με το Over 164.5, σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares