Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 12:18

Στοίχημα: Ζωντανή η Όσναμπρικ, χορός των γκολ στο “Ροαζόν” - Κυριακάτικη 5αδα στο 25.9!

Τελευταίο εμπορικό Σαββατοκύριακο αυτό που διανύουμε και σήμερα (23/05) ολοκληρώνονται τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πριν το Euro! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές επιλογές από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Νορβηγία και Ελλάδα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Interwetten.

Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Λονδίνο

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Αγγλία και τον αγώνα Σάτον Γιουνάιτεντ - Χάρτλπουλ (14:45) για την 41η αγωνιστική της Κόνφερενς.

Η Σάτον δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και πέρασε με 0-3 από το γήπεδο της Μέιντενχεντ, αν και όχι όσο άνετα δείχνει το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη νίκη, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχει τέσσερις σερί νίκες στους τελευταίους αγώνες της. Είναι πλέον πρωτοπόρος, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την άνοδο στη League Two!

Η Χάρτλπουλ κέρδισε με 1-3 στο γήπεδό της Ολντερσοτ και αξίζει να σημειωθεί πώς γι’ αυτήν είναι πολύ καλύτερα να παίζει μακριά από το γήπεδό της, αφού στα 11 τελευταία εκτός έδρας έχασε μόνο από την Μπρόμλεϊ, όμως με πολλές ισοπαλίες και μόλις τέσσερις νίκες.Θα συμμετάσχει σίγουρα στα πλέι οφς για την διεκδίκηση της ανόδου, αλλά αν κερδίσει σήμερα μπορεί να ανέβει στην τρίτη θέση, με αποτέλεσμα να περάσει απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφς.

Πρόκειται για δύο ομάδες που είναι από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μοιάζει λοιπόν αρκετά πιθανό να καταφέρουν να σκοράρουν και οι δύο, επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.80.

Νίκη παραμονής η Όσναμπρικ

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 16:30, η Άουε υποδέχεται την Όσναμπρικ στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Γερμανίας.

Μετά την ιστορική σφαλιάρα που δέχτηκε από την Πάντερμπορν (8-3 εντός), η Άουε δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Φορτούνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 την προηγούμενη εβδομάδα. Πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές κόντρα στην Μπραουνσβάιγκ (2-0 εκτός) στις 23 Απριλίου, στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η Όσναμπρικ κρατά την τύχη στα χέρια της, όσον αφορά την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία της Γερμανίας. Παράλληλα, με νίκη επί της αδιάφορης Άουε και γκέλα της Σαντχάουζεν θα κερδίσει την παραμονή της στην 2. Μπουντεσλίγκα. Την προηγούμενη βδομάδα έκανε την υπέρβαση πετώντας στο καναβάτσο το Αμβούργο (3-2 εντός).

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, η Όσναμπρικ κυνηγά την απευθείας παραμονή της και θα την στηρίξουμε στο διπλό σε απόδοση 2.00.

Αντιδρά η Όλεσουντ

Ταξιδεύουμε βόρεια για το επόμενο προγνωστικό μας. Στις 19:00, η Όλεσουντ υποδέχεται την Κφούμ για την 3η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας.

Η Όλεσουντ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το νέο πρωτάθλημα και την προσπάθειά της να μείνει στην κορυφή και να επιστρέψει στην Eliteserien. Μετά τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα εναντίον της νεοφώτιστης Μπρίνε, με 2-1, ήρθε η… κατραπακιά από τη Ράουφος (4-2) στο πρώτο εκτός έδρας ματς για την ομάδα του Νίλσεν. Πολύ κακή αμυντικά, εκμεταλλεύτηκαν όλα τα λάθη της οι αντίπαλοι.

Η KFUM Όσλο δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στη δεύτερη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χαμκαμ (0-2). Ωστόσο, παρουσίασε ένα σύνολο που δε θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα στο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα και έχει την ικανότητα να ανακάμψει. Ο Ίσνες έδειξε και πέρυσι ότι είναι ικανός να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο που έχει το μυαλό του να παίξει ποδόσφαιρο.

Η Όλεσουντ είναι δικαίως το φαβορί και περιμένουμε άμεση αντίδραση. Ποντάρουμε στον άσο του 1.75.

Πολλά γκολ στο “Ροαζόν”

Η τελευταία ποδοσφαιρική μας επιλογή έρχεται από την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1. Στις 22:00, η Ρεν υποδέχεται τη Νιμ.

Στο κρίσιμο παιχνίδι Ευρώπης, η Ρεν δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Μονακό εκτός έδρας. Όλα ανοικτά όσον αφορά την 6η θέση, έχει πιο βατό παιχνίδι στο φινάλε, χρειάζεται τη νίκη κόντρα στην υποβιβασμένη Νιμ και παράλληλα να μην κερδίσει η Λανς την άμεσα ενδιαφερόμενη Μονακό για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οδυνηρή ήττα υπέστη την περασμένη εβδομάδα η Νιμ, έχασε 5-2 από τη Λυών εντός έδρας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα γνώρισε οριστικά τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.

Η Ρεν παίζει μόνο για τη νίκη, οφείλει να ρισκάρει και σκοράρει με συνέπεια στα τελευταία παιχνίδια. Η Νιμ έχει υποβιβαστεί, κυρίως χάρη στα κενά στα μετόπισθεν και δεν περιμένουμε να έχει μεγάλη όρεξη για άμυνα στην αυλαία του πρωταθλήματος. Θα ποντάρουμε στο Over 3 (Ασιατικό), σε απόδοση 1.95.

Μεγάλο σκορ το “τριφύλλι”

Κλείνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, στον τρίτο ημιτελικό της Basket League (21:00).

Η ΑΕΚ επικράτησε 92-80 την Παρασκευή και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Κατάφερε να ανατρέψει το -15 λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και έβαλε φωτιά στο

ζευγάρι. Απόψε περιμένουμε αντίδραση από τον Παναθηναϊκό επιθετικά και θα ποντάρουμε στο Over 89.5 των “πρασίνων” σε απόδοση 2.11.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares