Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 16:05

Στοίχημα: Χορταστικός τελικός στο Γκντανσκ & άμυνα στα playoffs - δυνατή τριάδα στο 7.28!

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (26/05) στοιχηματικό κουπόνι, με τον τελικό του Europa League φυσικά να κλέβει την παράσταση.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για ποντάρισμα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Stoiximan. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με τα γκολ στον τελικό!

Ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις από τον τελικό του Europa League στο Γκντανσκ (22:00), ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ήθελε, το άξιζε και για πρώτη φορά στην ιστορία της η Βιγιαρεάλ κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Τα στατιστικά “μιλούν” από μόνα τους, μιας και το “κίτρινο υποβρύχιο” παραμένει αήττητο στα 14 φετινά του παιχνίδια στη διοργάνωση. Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε το ταξίδι της από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τερμάτισε εύκολα στην 1η θέση του 9ου γκρουπ, αφήνοντας πίσω της τις Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σίβασπορ και Καραμπάκ. Απέκλεισε στη συνέχεια τις Σάλτσμπουργκ (0-2, 2-1), Ντιναμό Κιέβου (0-2, 2-0) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-1, 2-1) για να φτάσει στα ημιτελικά, όπου πήρε εκδίκηση έπειτα από χρόνια από την Άρσεναλ, πανηγύρισε νίκη με 2-1 στο “Θεράμικα”, ενώ στη ρεβάνς του “Emirates” οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 και έτσι οι Ισπανοί “τσέκαραν” το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Γκντανσκ.

Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχία της Στοκχόλμης και τη νίκη με 2-0 επί του Άγιαξ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε ως το φαβορί στο Γκντανσκ και με στόχο να προσθέσει ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην τροπαιοθήκη της. Ξεκίνησε φέτος το ευρωπαϊκό της ταξίδι από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τερμάτισε στην 3η θέση του 8ου γκρουπ πίσω από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία, αποχαιρετώντας από νωρίς την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Συνέχισε στο Γιουρόπα Λιγκ όπου απέκλεισε τις Σοσιεδάδ (0-4, 0-0), Μίλαν (1-1, 0-1) και Γρανάδα (0-2, 2-0), ενώ στα ημιτελικά διέλυσε με 6-2 τη Ρόμα στο “Ολντ Τράφορντ”, για να ακολουθήσει η ήττα με 3-2 στη ρεβάνς του “Ολίμπικο”.

Περιμένουμε αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι με καλό ρυθμό, αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν πολύ ποιοτικούς παίκτες στη γραμμή κρούσης. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 1.95.

Στήριξη στη Σάντνες

Νωρίτερα, στις 20:00, για την 3η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας, η Σάντνες υποδέχεται την Ουλενσάκερ.

Η Σάντνες δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το νέο πρωτάθλημα. Έκανε δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αυτή τη φορά εκτός έδρας, από τη νεοφώτιστη Φρέντρικσταντ (2-1). Στις λεπτομέρειες βέβαια, όμως σημασία έχει ότι δεν πήρε τίποτα από την αναμέτρηση, όπως και στην πρεμιέρα από τη Σταρτ.

Η Ούλενσακερ έδειξε με τα αποτελέσματά της στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και αν συνεχίσει έτσι, θα έχει μια δύσκολη σεζόν αναφορικά με την προσπάθεια για παραμονή. Η ομάδα του Γέλμελαντ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο την Οσάνε (0-1).

Δίνουμε το προβάδισμα στην έδρα και ποντάρουμε στον άσο του 1.85.

Το βάρος στην άμυνα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 20:00, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται στον 4ο ημιτελικό των playoffs, με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ των πρασίνων. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός επικράτησε 94-83 με κορυφαίους τους Μήτογλου και Χεζόνια.

Η ΑΕΚ για να καταφέρει να ισοφαρίσει τη σειρά θα πρέπει να ρίξει το ρυθμό και να παίξει σκληρή άμυνα. Περιμένουμε περισσότερο άγχος από τις δύο ομάδες σήμερα και θα ποντάρουμε στο Under 87.5 για τον Παναθηναϊκό, σε απόδοση 2.02.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares