Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 12:19

Στοίχημα: “Κρύα” εκδίκηση οι Άγγλοι, ανοιχτό ματς στο Άμστερνταμ - τριάδα “φωτιά” στο 8.80!

Το Euro αρχίζει και βρίσκει ρυθμό με την 3η ημέρα δράσης και το στοιχηματικό ενδιαφέρον κορυφώνεται! Σήμερα μπαίνουν στη γιορτή Άγγλοι και Ολλανδοί, ενώ παράλληλα διεξάγονται μπασκετικοί τελικοί σε Ισπανία & Γερμανία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς!

Φυσικά, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα Αποτελέσματα Euro. Πάμε τώρα στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών μας.

Δυνατή εκκίνηση για τα “λιοντάρια”

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, όπου στις 16:00 η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στο Euro.

Όπως σε κάθε μεγάλο τουρνουά, έτσι και φέτος, η Εθνική Αγγλίας ξεκινά με την ιαχή «it’s coming home». Η αλήθεια είναι ότι το 2018 επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, για να είμαστε ακριβείς, μάλλον τις ξεπέρασε, καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ και πλησίασε την πρόκριση στον τελικό (αποκλείστηκε στην παράταση κόντρα στην Κροατία). Διαθέτει μια ομάδα με μπόλικο ταλέντο, ενέργεια και φρεσκάδα, νεαρούς παίκτες που πρωταγωνιστούν ήδη στις ομάδες τους (Μάουντ, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Σακά, Φόντεν, Ράσφορντ, Σάντσο), έχει ως σημείο αναφοράς τον Χάρι Κέιν, απ’ τις επιδόσεις του οποίου εξαρτώνται πολλά. Το γεγονός ότι θα παίξει όλα τα ματς του ομίλου εντός έδρας, αλλά και το ότι ημιτελικός και τελικός έχουν προγραμματιστεί στο Γουέμπλεϊ προσθέτουν επιπλέον πίεση για διάκριση.

Η Εθνική Κροατίας πήγε στον τελικό του Μουντιάλ πριν από τρία χρόνια, όμως φαίνεται ότι ουδείς την υπολογίζει. Φέρει ευθύνη και η ίδια, καθώς στα χρόνια που ακολούθησαν μάλλον έκανε βήματα προς τα πίσω. Η αποχώρηση σπουδαίων παικτών όπως οι Ράκιτιτς και Μάντζουκιτς προκάλεσε αναταράξεις, ψαχνόταν τους επόμενους μήνες, κάτι που έγινε εμφανές στο Nations League που ακολούθησε. Τερμάτισε τελευταία σε όμιλο με Ισπανία και Αγγλία, δέχτηκε 10 γκολ σε τέσσερα ματς! Αγκομαχούσε και στα προκριματικά του Euro, ωστόσο έστω και δύσκολα πήρε την πρώτη θέση σε βατό όμιλο με Ουαλία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Αζερμπαϊτζάν.

Ατομική ποιότητα, φόρμα και έδρα μας οδηγούν στους Άγγλους, τους οποίους θα επιλέξουμε με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.15. Σε περίπτωση νίκης τους με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Πολλά γκολ στο Άμστερνταμ

Το βράδυ στις 22:00, η Ολλανδία υποδέχεται στο Άμστερνταμ την Ουκρανία για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου, ο οποίος ανοίγει στις 19:00 με το Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία.

Σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά το 2014 επιστρέφει η Εθνική Ολλανδίας (για 10η φορά). Δεν συμμετείχε στα δύο προηγούμενα τουρνουά (Euro 2016, Παγκόσμιο Κύπελλο 2018), αλλά δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της, στοχεύει να πάει όσο ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση και αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι σιγά σιγά να επιστρέψει στο γκρουπ των μεγάλων. Εύκολα πήρε την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είχε ρεκόρ 6-1-1 στα προκριματικά, τερμάτισε στην 2η θέση του γκρουπ, στο -2 απ’ την Γερμανία και στο +6 απ’ τη Βόρεια Ιρλανδία.

Να αφήσει πίσω της τις προηγούμενες αποτυχημένες πορείες και να χαράξει μια αξιόλογη πορεία στο φετινό τουρνουά θέλει η Εθνική Ουκρανίας, στην 3η της συμμετοχή στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ήταν σκέτη απογοήτευση στα δύο προηγούμενα Euro, αποκλείστηκε απ’ τη φάση των ομίλων, μετρώντας σε έξι ματς μόλις μια νίκη (1-0-5, σε όλες τις ήττες έμεινε άσφαιρη). Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην προκριματική φάση, έβγαλε αήττητη τον όμιλο και με ρεκόρ 6-2-0 κατέκτησε την κορυφή, τρεις πόντους πάνω απ’ την ισχυρή Πορτογαλία.

Γνωστή η επιθετική τάση και ισχύς των Ολλανδών, που θα μπουν φουριόζοι μπροστά στο κοινό τους, γνωστές όμως και οι αμυντικές αδυναμίες τους, ειδικά δίχως Φαν Ντάικ και πιθανότατα δίχως Ντε Λιχτ. Οι Ουκρανοί είναι επικίνδυνοι και θα απειλήσουν. Αξίζει το ποντάρισμα στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.10.

Σφιχτό “clasico”

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με τον πρώτο τελικό της Liga ACB στην Ισπανία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρσελόνα (19:30).

Η Ρέαλ απέκλεισε δύσκολα τη Βαλένθια στα ημιτελικά (2-1) χάρη στο 80-77 της Πέμτπςη στη Μαδρίτη.

Με το ίδιο σκορ ξεπέρασε το εμπόδιο της Τενερίφε η Μπάσα, αλλά την Πέμπτη ήταν κυρίαρχος με 89-72 στη Βαρκελώνη.

Περιμένουμε δυνατές άμυνες απόψε στον πρώτο τελικό και επειδή δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Μπαρσελόνα, θα επιλέξουμε το Under 77.5 πόντους της Ρεάλ σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares