Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 11:11

Στοίχημα: Ρέστα οι Πολωνοί, σκοράρουν οι πρωταθλητές! - τριάδα “φωτιά” στο 6.84!

Συναρπαστική αναμένεται η βραδιά της Τετάρτης (23/06), με τέσσερις αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τη φάση των ομίλων στο Euro 2020 και “επιδόρπιο” το Copa America.

Ξεχωρίζει από το πρόγραμμα ο αγώνας Πορτογαλία - Γαλλία και το Betarades.gr έχει τρεις δυνατές επιλογές από Βουδαπέστη, Αγία Πετρούπολη και Γκοϊάνια. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Νίκη-πρόκριση οι Πολωνοί

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τo “Krestovskiy” της Αγίας Πετρούπολης, όπου στις 19:00 αναμετρώνται Σουηδία και Πολωνία για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Η Σουηδία, αφού κατάφερε να περιορίσει την Ισπανία στη μεταξύ τους αναμέτρηση (0-0) στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου, προσπέρασε το εμπόδιο της Σλοβακίας (1-0) την Παρασκευή και πανηγύρισε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro για πρώτη φορά μετά το 2004, όταν είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Οι Σκανδιναβοί ήταν συνολικά καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα Ντουμπράβκα που κατέβασε τα ρολά! Όλα αυτά μέχρι το 76' όταν ο ο 32χρονος ανέτρεψε τον Κουάισον εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση αυτού ανέλαβε ο Φόρσμπεργκ γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα 1-0.

Έχοντας τον ηγέτη της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε μεγάλη μέρα η Πολωνία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με την Ισπανία (1-1) το Σάββατο και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στους "16" του Euro 2020. Οι "φούριας ρόχας" μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την συντριπτική κατοχή μπάλας (σε ποσοστό που άγγιξε το 70%) και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25'. Στη συνέχεια η Πολωνία ανέβασε ρυθμούς, έφτασε κοντά στην ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, που σημάδεψε το δοκάρι και δικαιώθηκε στο 54' με τον φυσικό ηγέτη της, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η Σουηδία έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και γενικά δεν πείθει ιδιαίτερα με το επιθετικό της παιχνίδι. Η Πολωνία πήρε ψυχολογία από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση απέναντι στην Ισπανία, έχει το Λεβαντόφσκι σε καλή κατάσταση και θα τα δώσει όλα για τη νίκη-πρόκριση. Θα ποντάρουμε στους Πολωνούς με DNB, σε απόδοση 1.87, ώστε να μη χάσουμε σε περίπτωση ισοπαλίας.

Σκοράρουν οι πρωταθλητές!

Μεταφερόμαστε στην Puskas Arena της Βουδαπέστης για την επόμενη επιλογή μας. Στις 22:00 κοντράρονται η πρωταθλήτρια Ευρώπης με την πρωταθλήτρια κόσμου! Πορτογαλία εναντίον Γαλλίας στην αυλαία του 6ου ομίλου.

«Στραπάτσο» για την Πορτογαλία κόντρα στη Γερμανία, υπέστη μια απόλυτα δικαιολογημένη ήττα, διασύρθηκε από έναν αντίπαλο που έπαιζε μια ταχύτητα πιο ψηλά. Το γκολ του Ρονάλντο στην αρχή του αγώνα δεν άλλαξε τη μοίρα του, οι Γερμανοί είχαν ενέργεια, επιθετικότητα και ταχύτητα, στοιχεία τα οποία οι Ίβηρες δεν κατάφεραν να περιορίσουν ή να «ματσάρουν». Απ’ το 35’ μέχρι το 60’ οι Πορτογάλοι ήταν «αλλού» ανασταλτικά, κάτι που δε συνηθίζουν, δέχτηκαν τέσσερα γκολ και θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί περισσότερα! Χαρακτηριστικό της παθητικότητας των Πορτογάλων είναι ότι έκαναν μόλις 5 φάουλ σε 90 λεπτά! Πολύ αργή σε όλα η ομάδα του Σάντος, εκτέθηκε και πλέον οφείλει να πάρει αποτέλεσμα σήμερα, καθώς με ήττα κινδυνεύει να μείνει τέταρτη και να αποκλειστεί (αν συνδυαστεί με νίκη της Ουγγαρίας)!

Η Γαλλία προβλημάτισε με την εικόνα της στο δεύτερο ματς του ομίλου, έμεινε στο 1-1 με την Ουγγαρία και έδειξε ότι είναι «τρωτή». Επηρεάστηκε απ’ τη γεμάτη «Puskas Arena», μπορεί να είχε 16 τελικές προσπάθειες και τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο η γενικότερη εικόνα της ήταν άνευρη. Έδειξε ασύνδετη και χωρίς φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι, δεν παίρνει σχεδόν τίποτα απ’ τον Μπενζεμά, ούτε ο Εμπαπέ φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα μπορούσε να δεχτεί δεύτερο γκολ πριν την ισοφάριση του Γκριεζμάν.

Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από άσχημα αποτελέσματα και εμφανίσεις. Θα ψάξουν αντίδραση και έχουν την επιθετική ποιότητα να βάλουν προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Περιμένουμε σκορ στον αγώνα και θα ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.00.

Οφείλει να ρισκάρει το Εκουαδόρ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές μας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στις 12:00 το βράδυ, το Εκουαδόρ αντιμετωπίζει το Περού για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Copa America.

Το Εκουαδόρ είναι σε δυσχερή θέση βαθμολογικά και θέλει να ανακάμψει ώστε να μην αποχαιρετήσει από πολύ νωρίς τη διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα. Προέρχεται από την ισοπαλία με τη Βενεζουέλα (2-2), αν και λίγο έλειψε να πανηγυρίσει τη νίκη. Βρέθηκε να προηγείται δύο φορές στο παιχνίδι, αλλά “λύγισε” στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Αλφάρο δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης ύστερα από δύο αναμετρήσεις στη διοργάνωση. Στο πρώτο παιχνίδι, έχασε από την Κολομβία στις λεπτομέρειες, με σκορ 1-0.

Το Περού πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής του Κόπα Αμέρικα. Επιβλήθηκε της Κολομβίας (1-2) και πήρε το πρώτο “τρίποντο” στον β’ όμιλο, μπαίνοντας για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Η ομάδα του Γκαρέκα ανέτρεψε τα κακώς κείμενα που προέκυψαν από το πρώτο παιχνίδι και τη βαριά ήττα από τη Βραζιλία, με σκορ 4-0. Τότε, είχε κρατήσει χαμηλά το σκορ έως το τελευταίο δεκάλεπτο, όμως δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα στο φινάλε και η ήττα μετατράπηκε σε συντριβή. Έχει φιλοδοξίες για τη διοργάνωση.

Αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι, το Εκουαδόρ είναι αναγκασμένο να ανοιχτεί για τη νίκη και γι αυτό μπορούμε να δούμε πολλά γκολ. Ποντάρουμε επομένω στο Over 2 (ασιατικό), σε απόδοση 1.83.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares