Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 10:32

Στοίχημα: Τι να παίξετε στο ματς της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία - επιλογές στο 4.20!

Τις επιλογές του έχει το κουπόνι της Τετάρτης (08/09) με αρκετές αναμετρήσεις για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ευρώπης.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει επιλογές από τη διοργάνωση για να σας στείλει στο ταμείο. Θα αναλύσουμε τον αγώνα της εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία, καθώς και αυτόν της Λευκορωσίας με το Βέλγιο. Βρίσκετε όλα τα ματς στη netbet με ευρεία γκάμα αγορών.

Δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας από τον αγώνα της εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 21:45.

Δεν τα κατάφερε να κερδίσει η Ελλάδα κόντρα στο Κόσοβο εκτός έδρας και έμεινε και πάλι στην ισοπαλία (1-1). Στο ανασταλτικό κομμάτι έδειξε να στέκεται πιο καλά, ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Προηγήθηκε με το τέρμα του Δουβίκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Έπειτα γύρισε αρκετά πίσω και το τέρμα της ισοφάρισης ήρθε κοντά στη λήξη. Πλέον έχει τρεις βαθμούς και απέχει έξι από τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Σημαντική νίκη που συνοδεύτηκε από πειστική εμφάνιση πέτυχε η Σουηδία με αντίπαλο την Ισπανία εντός έδρας, με σκορ 2-1. Το τρίποντο ήρθε με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει στο 4’ και απάντησε ένα λεπτό αργότερα με τον Ισάκ. Το τελικό σκορ έγραψε ο Κλάεσον στο 57’. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εννιά βαθμούς και στο -1 από την πρώτη Ισπανία. Στο ενδιάμεσο έδωσε φιλικό με το Ουζμπεκιστάν εντός έδρας και κέρδισε με 2-1.

Η Ελλάδα δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο τελευταίο της ματς με το Κόσοβο και το πλήρωσε. Έχει χάσει ήδη σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Από την άλλη, η Σουηδία είναι δυνατή και ποιοτική και έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.20.

Υψηλό σκορ στο Καζάν

Προχωράμε και πάλι με προκριματικά Μουντιάλ και το ματς στις 21:45, όπου η Λευκορωσία υποδέχεται το Βέλγιο.

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στη διοργάνωση και τρίτη στο σύνολο υπέστη η Λευκορωσία στο γήπεδό της κόντρα στην Ουαλία (2-3). Παρόλο που γύρισε το ματς από εκεί που βρέθηκε να το χάνει, φτάνοντας το 2-1 υπέρ της στο μισάωρο. Στο δεύτερο ημίχρονο πλήρωσε ακριβά το σφάλμα του τερματοφύλακά της στη λήξη του αγώνα, ενώ είχε προηγηθεί και ένα μάλλον τραβηγμένο πέναλτι σε βάρος της. Έχει μείνει τέταρτη και στο -4 από τη δεύτερη θέση.

Την ποιότητά του έχει δείξει το Βέλγιο, που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Πιο πρόσφατα, κέρδισε εντός έδρας τη δεύτερη στην κατάταξη Τσεχία με 3-0 και απέχει πλέον έξι βαθμούς από αυτή. Πήρε το προβάδισμα στο 8ο λεπτό με τον Λουκάκου, ενώ δίχτυα βρήκαν ο Αζάρ στο 41’ και ο Σαλεμάκερς στο 65’. Έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει απευθείας την πρόκριση.

Δεν φαίνεται να έχει αντίπαλο στον όμιλο το Βέλγιο με την ποιότητα που διαθέτει. Αναμένεται να κάμψει τις αντιστάσεις της Λευκορωσίας και το σκορ να ξεφύγει. Περιμένουμε ανοιχτό ματς και ποντάρουμε στο Over 3 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares