Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 13:15

Στοίχημα: Φεστιβάλ επιθέσεων σε Μόσχα, Ρώμη & Λεβερκούζεν - τριάδα “φωτιά” στο 7,56Χ!

H σπουδαία δράση στις διοργανώσεις της UEFA συνεχίζεται απόψε με ελληνική εκπροσώπηση και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατά προγνωστικά Conference League, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω:

Με τα γκολ στη Μόσχα!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη Μόσχα, όπου στις 19:45 η Λοκομοτίβ υποδέχεται τη Μαρσέιγ για τον 5ο όμιλο του Europa League.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη νέα αγωνιστική περίοδο, μπορεί να μην είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, όμως είναι κοντά. Πανηγύρισε μια σχετικά δύσκολη νίκη για την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Κρίλια Σοβέτοφ (2-0) εντός έδρας, με τα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε επτά αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει υποστεί ήττα, καθώς μετρά επίσης τρεις ισοπαλίες, όλες είχαν σκορ 1-1.

Η Μαρσέιγ έχει πραγματοποιήσει τρομερή εκκίνηση στο πρωτάθλημα και ελπίζει ότι στη φετινή σεζόν θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στις εγχώριες διοργανώσεις και όχι μόνο. Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Ligue 1, καθώς επιβλήθηκε της Μονακό (0-2). Πολύ καλή εικόνα αμυντικά, δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στον αντίπαλο και ήταν άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, σκοράροντας δις με τον Ντιένγκ.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και δεν έχουν υποστεί ήττα στα πρωταθλήματά τους. Η Μαρσέιγ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο πιο πρόσφατο ματς στην έδρα της Μονακό και αναμένεται να είναι δημιουργική. Δεν κρατά το μηδέν η Λοκομοτίβ από την πλευρά της, ενώ είναι ικανή να βρει δίχτυα. Ποντάρουμε στο goal/goal σε απόδοση 1.85.

Βροχή τα γκολ στο Λεβερκούζεν!

Την ίδια ώρα (19:45) στη BayArena, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Φερεντσβάρος για τον 7ο όμιλο του Europa League.

Την πρώτη φετινή ήττα της γνώρισε η Λεβερκούζεν πριν από πέντε μέρες, βάζοντας τέλος σε αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (3-1-0). Υποδέχτηκε στην την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική: Μετά από μία συναρπαστική μάχη με συνεχή εναλλαγή συναισθημάτων γνώρισε την ήττα με 4-3, παρά το γεγονός πως ευτύχησε να προηγηθεί τρεις φορές. Οι "ασπιρίνες" επιστρέφουν στο Γιουρόπα Λιγκ, την περασμένη σεζόν γνώρισαν τον αποκλεισμό στους "32" από τη Γιουνγκ Μπόις με συνολικό σκορ 6-3.

Μη καταφέρνοντας να προσπεράσει το εμπόδιο της Γιουνγκ Μπόις στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλεισμός με συνολικό σκορ 6-4), η Φερεντσβάρος "υποβιβάστηκε" στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στο οποίο επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Το συγκρότημα του Στέγκερ πανηγύρισε τρεις σερί νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές, συγκεντρώνοντας εννέα βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και στο -6 από την πρωτοπόρο Κισβάρντα.

Η Λεβερκούζεν αρέσκεται σε επιθετικούς προσανατολισμούς, δεν πρόκειται να αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος που πέτυχε εννέα γκολ σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν ξεφύγει το σκορ, επιλογή μας αποτελεί το over 3 σε απόδοση 1.93.

Ανοίγει το ματς στο Ολίμπικο!

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Conference League, για τον 3ο όμιλο του οποίου η Ρόμα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Ρόμα στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Σασουόλο (2-1). Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε με πολλές από αυτές την αντίπαλη εστία, καταφέρνοντας να βρει δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι δέχθηκε πίεση και οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά εύστοχοι ώστε να καταφέρουν να σκοράρουν.

Καλή εμφάνιση χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Σλάβια Σόφιας (1-1). Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες και απείλησε με τις περισσότερες από αυτές βρίσκοντας τα αντίπαλα δίχτυα. Η αμυντική της λειτουργία ήταν σταθερή και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στις καθυστερήσεις υπήρξε αστάθεια και δέχθηκε γκολ.

Αναμένουμε από τους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν στον αγώνα και να προσπαθήσουν να "καθαρίσουν" γρήγορα το παιχνίδι, ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε και τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν. Επιλέγουμε το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.12 .

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares