Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 13:08

Στοίχημα: Φαβορί η Μαρσέιγ, αντέχει ο Παναθηναϊκός - δυνατή τριάδα στο 8.28!

Πλούσιο είναι το μενού στο κουπόνι της Πέμπτης (30/09) με πλήθος αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ.

Το Betarades.gr έχει ανακαλύψει δύο επιλογές με αξία από τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ενώ έχει και προγνωστικά euroleague για τον αγώνα του Παναθηναϊκού. Ας περάσουμε, λοιπόν, στις αναλύσεις μας.

Προβάδισμα η Μαρσέιγ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας με το παιχνίδι ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Γαλατασαράι, που διεξάγεται στις 22:00 στη Μασσαλία για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Η γαλλική ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων, καθώς προηγήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, δέχθηκε όμως το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 89'. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε (2-3) στην έδρα της από την Λανς. Ήττα που ήταν η πρώτη της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα οχτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Γαλατασαράι κατάφερε να βγάλει αντιδραση και μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, από την Αλάνιασπορ (0-1) και την Καϊσέρισπορ (3-0), επέστρεψε στις νίκες. Επικράτησε με 2-1 επί της Γκετζεπέ, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ. Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα Τουρκίας, όπου δεν τα πάει καλά, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κερδίζοντας την Λάτσιο με 1-0.

Η Μαρσέιγ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Γαλατασαράι. Θα κρατήσουμε τον άσο -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.20. 

Όρθια η Άντβερπ 

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 19:45 στο Βέλγιο για την δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Αντβέρπ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

 

Διανύει περίοδο φόρμας η Αντβέρπ, που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες για το βελγικό πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή (1-2) επί της Σεντ-Ζιλουά, ανατρέποντας, μάλιστα, το είς βάρος της σκορ. Είχε επικρατήσει ακόμα με επί της Έουπεν (0-1), της Σερένγκ (2-1) και της Γκενκ (4-2). Αντίθετα, δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Απίστευτο σερί έξι ισοπαλιών “τρέχει” η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ οι πέντε πιο πρόσφατες, μάλιστα, είναι με το ίδιο σκορ (1-1). Μοναδική εξαίρεση το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ (0-0), ενώ χωρίς νικητή έληξαν και οι αγώνες της με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, τη Στουτγάρδη, τη Φενέρμπαχτσε, τη Βόλφσμπουργκ και την Κολωνία. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί στις πέντε από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αγνοεί τη νίκη το τελευταίο χρονικό διάστημα και δύσκολα θα τα καταφέρει στην έδρα της Αντβέρπ,που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θα προτιμήσουμε το 1Χ σε απόδοση 1.95. 

Για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Κλείνουμε την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και την έξοδο του Παναθηναϊκού στη Μονακό στις 20:00.

Η περσινή νικήτρια του Γιούροκαπ αγωνίζεται για πρώτη φορά στη διοργάνωση φέτος. Για την ομάδα του Μίτροβιτς ξεχωρίζει η απόκτηση του Τζέιμς, ενώ δυνατοί παίκτες είναι οι Βέστερμαν και Νιταλό. Μετράει τέσσερις ήττες σε πέντε φιλικά, πιο πρόσφατη αυτή από την Ούνικς (85-84).

Με τον Πρίφτη στο τιμόνι είναι πλέον ο Παναθηναϊκός. Δύο ήττες και έπειτα δύο νίκες σημείωσε στα φιλικά του, κερδίζοντας τις Βίρτους και Παρτίζαν. Πήρε το Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον Προμηθέα με 92-83.

Η Μονακό να δίνεται ως το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο ψάχνει ακόμη τα πατήματά της και ο Τζέιμς θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί. Θεωρούμε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να φανεί αξιόμαχος στο σημερινό ματς. Θα επιλέξουμε το διπλό +4.5 σε απόδοση 1.93.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares