Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 12:03

Στοίχημα: Δράση με γκολ στο “Ολίμπικο”

Γεμάτο με δυνατούς αγώνες είναι το κουπόνι του Σαββάτου (20/11), που επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων τις προηγούμενες μέρες.

Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και ξεχώρισε την πρόταση της ημέρας από σούπερ ματς της ανώτερης κατηγορίας της Ιταλίας. Το βρίσκετε μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στην bwin. Πάμε να δούμε την ανάλυσή μας για το ματς στο οποίο ποντάρουμε σήμερα.

Στις 19:00, η Λάτσιο φιλοξενεί τη Γιουβέντους για τη 13η αγωνιστική της Serie A.

"Οχυρό" θυμίζει η έδρα της Λάτσιο, στην οποία είναι αήττητη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Η άμυνά της, πάντως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού μόνο σε ένα από τα τρία πιο πρόσφατα ματς κράτησε το μηδέν, έχοντας δεχτεί συνολικά τέσσερα γκολ.

Η Γιουβέντους δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της σταδιακά και προέρχεται από δύο σερί νίκες, με πιο πρόσφατο το 1-0 επί της Φιορεντίνα. Στα υπέρ της και η παράδοση με τη Λάτσιο, την οποία έχει κερδίσει τις έξι από τις οκτώ τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε. Αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που σκοράρουν εύκολα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ιταλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares