Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 11:03

Στοίχημα: Γαλλικό "κλειδί" στο σκοράρισμα

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Παρασκευής (26/11), μιας και αρχίζουν νέες αγωνιστικές σε πολλά πρωταθλήματα της Ευρώπης, εμπορικά και μη.

Το Betarades.gr σήμερα έχει πρόταση με αξία από τη Γαλλία και τη Ligue 1 για την αναμέτρηση μεταξύ Λανς και Ανζέ. Μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για στοιχηματικές εταιρίες όπως η fonbet. Ας προχωρήσουμε, λοιπόν, στη σημερινή επιλογή μας, που έχει να κάνει με τα τέρματα του αγώνα.

Στις 22:00, η Λανς υποδέχεται την Ανζέ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ψάχνει αντίδραση η Λανς μετά τη συντριβή με 4-0 από την Μπρεστ. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου μετράει τρεις σερί νίκες και σκοράρει με ευκολία. Η άμυνά της, όμως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί έξι γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Η Ανζέ "έσπασε" το αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και επικράτησε με 1-0 επί της Λοριάν. Έχει πέντε ισοπαλίες στα εφτά τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της, ενώ έχει σημειώσει γκολ σε όλα. Η αμυντική λειτουργία δεν είναι το δυνατό σημείο και των δυο αντιπάλων, που αναμένεται να παίξουν ανοιχτά διεκδικώντας τη νίκη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Γαλλίας μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares