Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 12:19

Στοίχημα: Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί η Τσάβες

Πέφτουν οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι οπαπ της Δευτέρας (14/02) μετά από ένα γεμάτο δράση σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα οι αναμετρήσεις σε Λα Λίγκα και Σέριε Α, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη για την 23η αγωνιστική της Super League.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή πρόταση, που έρχεται από τη Β’ Κατηγορία της Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Τσάβες - Βιλαφρανκουένσε, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει από αύριο Τρίτη (15/02) και πάλι στη δράση και στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε Προγνωστικά Champions League για τα κορυφαία παιχνίδια.

21η Αγωνιστική στη Segunda Liga Πορτογαλίας, με την Τσάβες να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Επικράτησε με 2-1 της Ρίο Άβε την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε την όγδοη νίκη της στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Βρίσκεται στην 4η θέση, δίνοντας μάχη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Από την πλευρά της η Βιλαφρανκουένσε ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάφρα την προηγούμενη αγωνιστική και συμπλήρωσε τρία παιχνίδια αήττητη. Βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης και στο +8 από τη ζώνη των μπαράζ. Ποιοτικότερη και σε καλύτερη κατάσταση η Τσάβες, που είναι ισχυρή εντός έδρας και έχει σήμερα τον πρώτο λόγο.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares