Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 10:52

Στοίχημα: Περνάει από το “Giuseppe Meazza” η Λίβερπουλ

Τα δύο μεγάλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν και σήμερα από το κουπόνι opap live, τη στιγμή που δράση έχουμε στη Super League αλλά και σε αρκετά πρωταθλήματα. Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον στρέφεται στη σπουδαία αναμέτρηση του “Giuseppe Meazza”, όπου η Ίντερ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στις 22:00.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε από την έδρα της Νάπολι η Ίντερ, που βρίσκεται στη 2η θέση της Serie A και στο -1 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Είχε προηγηθεί η νίκη στο Κύπελλο με 2-0 κόντρα στη Ρόμα, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Ιντζάγκι ξεκίνησε με μόλις έναν κερδισμένο πόντο στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ωστόσο συνέχισε με τρεις διαδοχικές νίκες, αυτοί οι 9 πόντοι της χάρισαν τη δεύτερη θέση.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Μπέρνλι στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε την έκτη διαδοχική της νίκη, ενώ συμπλήρωσε εννέα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ έκανε… χαβαλέ σε όμιλο με Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Μίλαν, πήρε την πρώτη θέση με το εκπληκτικό 6/6 και επιμέρους σκορ 17-6! Πρώτος σκόρερ της ήταν ο Σαλάχ με 7 γκολ. Σε καλύτερη κατάσταση η Λίβερπουλ που θα παραταχθεί σήμερα πλήρης, η Ίντερ έχει κάποιες απουσίες, αλλά και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Οι “κόκκινοι” έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares