Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 11:04

Στοίχημα: Παιχνίδι “φωτιά” με γκολ στο “Ολντ Τράφορντ”

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με δύο σπουδαία παιχνίδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Τρίτης (15/03).

Ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπενφίκα στις 22:00, ενώ την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς του 1-1. Από την αναμέτρηση του “Ολντ Τράφορντ” έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην betsson.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν μετά το 1-1 του πρώτου ματς οι δύο ομάδες, όπου η Ατλέτικο ήταν καλύτερη και άξιζε περισσότερα. Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει απόψε την έδρα της με τον καλύτερο τρόπο, ενώ έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ με 3-2, όπου ο “καυτός” Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε χατ - τρικ. Άφησε έτσι στην άκρη τον διασυρμό από τη Μαν. Σίτι με 4-1, βρίσκεται στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ στο -1 απ’ την Άρσεναλ, απ’ την οποία όμως έχει τρία ματς περισσότερα και στο +2 απ’ τη Γουέστ Χαμ.

Από την πλευρά της η Ατλέτικο Μαδρίτης αν και τα χρειάστηκε κόντρα στην Κάντιθ, κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-1 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη, τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων (4-1-0), ενώ βρίσκεται στην 4η θέση της Λα Λίγκα μετά το πέρασμα 28 αγωνιστικών. Αμφότερες “διψούν” για πρόκριση στην επόμενη φάση και θα τα δώσουν όλα από το ξεκίνημα του αγώνα, η Γιουνάιτεντ δέχεται γκολ με ευκολία, κάτι που η Ατλέτικο μπορεί να εκμεταλλευτεί. Από την άλλη θα είναι έκπληξη αν οι “κόκκινοι διάβολοι” δεν βρουν δίχτυα στο “Ολντ Τράφορντ” και έχοντας σε εξαιρετική φόρμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares