Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 11:59

Στοίχημα: Έμφαση στις άμυνες στην Ισπανία

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται το κουπόνι του Σαββάτου (26/03), το οποίο περιλαμβάνει σε συνέχεια από χτες αναμετρήσεις εθνικών ομάδων.

Και πάλι, ωστόσο, το Betarades.gr έχει δυνατή πρόταση για στοίχημα που προκύπτει από τη Β’ Ισπανίας και το ματς Σπόρτινγκ Χιχόν - Καρταχένα. Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες πιο κάτω.

Στις 19:00, η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται την Καρταχένα για την 33η αγωνιστική της Λα Λίγκα 2.

Έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών η Σπόρτινγκ Χιχόν, αποσπώντας πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία (1-1). Βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και χρειάζεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου, όμως, έχει χάσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ακόμη, σε κανέναν από τους τέσσερις πιο προσφατους αγώνες της δεν έχει καταφέρει να πετύχει πάνω από ένα γκολ.

Επιστροφή στις νίκες για την Καρταχένα, που επικράτησε με 3-0 επί της Σαραγόσα και διατήρησε τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ. Δεν τα πάει καλά τελευταία μακριά από την έδρα της, καθώς παραμένει χωρίς νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς, με απολογισμό μία ισοπαλία και δύο ήττες. Χρειάζονται τους βαθμούς και οι δύο ομάδες, που έχουν διαφορετικούς στόχους και δεν αναμένεται να ρισκάρουν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares