Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 13:41

Στοίχημα: Δικαιολογημένο φαβορί το Αμβούργο

Μετρημένες οι επιλογές στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ξεχωρίζουν, ενώ δράση έχουμε και στη Super League 2.

Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον στρέφεται στο Eurocup και την αναμέτρηση Αμβούργο Τάουερς - Τρέντο, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην sportingbet.

Με δύο «διπλά» σε διάστημα τριών ημερών οι Τάουερς πήραν ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Το τελευταίο τους ήταν στη Χαϊδελβέργη επί των Ακαντέμικς, με 100-76, το Σάββατο, όπου εντυπωσίασε για ακόμη ένα παιχνίδι με την εικόνα του. Στο EuroCup έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα νοκ άουτ και θα παλέψει για ένα καλύτερο πλασάρισμα, αφού έχει πιθανότητες ακόμα και για την τέταρτη θέση.

Μπορεί να της πήρε δύο μήνες και δεκατρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, αλλά η Τρέντο τα κατάφερε! Νίκησε για πρώτη φορά έπειτα από τις 23 Ιανουαρίου την Τριέστε και πάλι στο γήπεδό της και πάλι για την εγχώρια διοργάνωση, με 75-74. Στο EuroCup, με ρεκόρ 1-14 δεν έχει την παραμικρή ελπίδα για κάτι, οπότε δεν αποκλείεται η διάθεσή της να είναι περιορισμένη. Το Αμβούργο είναι δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί, κόντρα στην αδιάφορη Τρέντο και περιμένουμε επικράτηση των γηπεδούχων σε συνδυασμό με ανοιχτό παιχνίδι.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Μπάσκετ μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares