Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 12:44

Χιούστον λαμβάνει;

stade-rennais-2011

Μπορεί η σημερινή μέρα να μας προσφέρει αρκετές επιλογές, λίγες είναι όμως οι ευκαιρίες για τους παίκτες του στοιχήματος. Για τις δύο βασικές μας επιλογές ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια από τη Φινλανδία και τις ΗΠΑ.

syros RAOYZAIOS new14

Γιώργος ο Λογικός: Διακοπές με τη Γιάρο

 

Σήμερα θ' ασχοληθούμε με τους αγώνες που διεξάγονται στη Βόρεια Ευρώπη και ξεκινάμε με το παιχνίδι Γιάρο - Βαάσα, όπου οι δυο ομάδες στηρίζονται στην άμυνά τους (η Γιάρο δεν τα καταφέρνει πάντα τόσο καλά) και γι' αυτό φέρνουν πολύ συχνά under. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έχουν 12 under σε 17 αγώνες με τέρματα 13-27 και οι φιλοξενούμενοι έχουν 13 under σε 17 αγώνες με τέρματα 18-14. Ποντάρουμε στο under.

 diktyo

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : ΓΙΑΡΟ - ΒΑΑΣΑ UNDER

 

Το Στήριγμα της Ημέρας: Χιούστον λαμβάνει;

 

Σήμερα έχουμε πληθώρα επιλογών, αλλά όχι και ευκαιριών γι' αυτό θ' αναγκαστούμε πάλι να ξενυχτήσουμε για να δούμε τον αγώνα Χιούστον - Μόντρεαλ, όπου οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εντός έδρας με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες με τέρματα 16-7. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν 9 ήττες (!!!) σε 11 εκτός έδρας αγώνες με τέρματα 10-23! Προφανής επιλογή ο άσος του Χιούστον...

 

 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ 1

 

 

Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα... βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

 paros-adonis

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ευκαιρίες στη Β' Νορβηγίας... Βραζιλιάνικοι άσοι..... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares