Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 11:23

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στο “Wembley”

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και σπουδαία παιχνίδια στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος είναι το κουπόνι της Κυριακής.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το Κύπελλο Αγγλίας και την αναμέτρηση Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην interwetten. Πάμε να τη δούμε!

Ημιτελικός του FA Cup που διεξάγεται το “Wembley”, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε κόντρα στη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι, έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση, ωστόσο στην παράταση η “βασίλισσα” σκότωσε τους “μπλε”. Αποκλεισμός που αφήνει πικρή γεύση, η Τσέλσι καλείται να κοιτάξει μπροστά και ψάχνει σήμερα τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό του Κυπέλλου.

Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογία της αντιπάλου της, έρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Λέστερ, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Αναζητά αντίδραση μέσω του Κυπέλλου η Τσέλσι, από την άλλη η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για το θαύμα. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Κυριακής!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares