Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 11:45

«Χακάρει» την Γκάις...

Brann-Viking

Από τη Σουηδία και τη Ρουμανία έρχονται οι δύο βασικές μας επιλογές για σήμερα, μία αρκετά "σίγουρη" και μία πιο ριψοκίνδυνη...

 

Γιώργος ο Λογικός: Θα μιλήσει η έδρα

 

Από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας προέρχεται η σημερινή μας επιλογή όπου η Χάκεν θα υποδεχτεί την Γκάις για να κλείσει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής. ''Ξεφούσκωσε'' η Χάκεν μετά το πολύ καλό ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα. Η έδρα πάντως είναι το δυνατό της σημείο φέτος, αφού σε 8 παιχνίδια έχει 5 νίκες ενώ παράλληλα διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Η Γκάις όπως δείχνουν τα πράγματα θα δυσκολευτεί πολύ να γλιτώσει τον υποβιβασμό, ενώ για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να πάρει και βαθμούς εκτός έδρας, όπου μέχρι τώρα σε 8 παιχνίδια έχει 5 ήττες και 3 ισοπαλίες. Θα εμπιστευτούμε τον άσο της Χάκεν.

 

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : ΧΑΚΕΝ - ΓΚΑΪΣ 1

syros RAOYZAIOS new14 

Τόλης ο Bomber: Απόλυτη ισορροπία

 

Ο αγώνας που θα μας απαχολήσει είναι αυτός της Οτελούλ Γαλάτι με την Ραπίντ Βουκουρεστίου. Οι δύο ομάδες συγκρούονται στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Α' Ρουμανίας. Η Ραπίντ έρχεται φουριόζα ύστερα από την πρόκριση της επί της φιλανδικής Μιλικόσκι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και η Οτελούλ θα θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της με μεγαλύτερη επιτυχία από την τελευταία φορά που το προσπάθησε (απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης, ήττα με 1-2). Οι δύο ομάδες , εξαιτίας της μεγάλης "ορμής" τους αναμένεται να αλληλοεξοντωθούν έτσι το "Χ" φαντάζει αρκετά πιθανό.

 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΟΤΕΛΟΥΛ ΓΚΑΛΑΤΙ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ Χ

 

 

Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα... βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

paros-adonis

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ξεκίνημα για τα αστέρια... Οι άσοι της Κυριακής.... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares