Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 12:21

Στοίχημα: Βήμα Ευρώπης η Γκενκ

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν με τα παιχνίδια στο κουπόνι της Παρασκευής (06/05), που προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Η επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr έρχεται από την ανώτερη κατηγορία του Βελγίου και το ματς μεταξύ Σαρλερουά και Γκενκ, με ποντάρισμα στο φαβορί. Πέρα από αυτό, μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα μας και να δείτε όλες τις πληροφορίες για τηλεοπτικές μεταδόσεις σούπερ λιγκ. Προχωράμε στην ανάλυση του προγνωστικού μας παρακάτω.

Στις 21:45, η Σαρλερουά φιλοξενεί τη Γκενκ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ Ευρώπης της Α’ Βελγίου.

Δυο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ για τη Σαρλερουά, με πιο πρόσφατη αυτή (1-3) από τη Γάνδη. Έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς στην έδρα της. Μόνο, όμως, σε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ έχει δεχτεί σε αυτά οχτώ γκολ.

Αντίθετα, περίοδο φόρμας διανύει η Γκενκ που προέρχεται από την τέταρτη σερί νίκη της, με 4-2 επί της Μαλίν. Σκοράρει με ευκολία, έχοντας σημειώσει 12 γκολ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Σαρλερουά, καθώς κέρδισε τους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες και βάση της εικόνας των δύο ομάδων αυτό είναι πιθανό να συνεχιστεί. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares