Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 13:07

Στοίχημα: Αξίζει τη στήριξη η Μιοντάλεν

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι της Δευτέρας, με το βλέμμα να στρέφεται στη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας, ενώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχουμε σε Βραζιλία, Χιλή και Περού.

Το Betarades.gr ξεχώρισε μια πρόταση από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχεται από την αναμέτρηση Μπραν - Μιοντάλεν, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις μεταγραφές ομάδων για όλα τα πρωταθλήματα και για ΠΑΟΚ Μεταγραφές. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

9η Αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας με τη 2η Μπραν να υποδέχεται την πρωτοπόρο Μιοντάλεν. Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι, επικράτησαν με 3-1 της Κόνγκσβινγκερ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη για την Μπραν, παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. 

Από την πλευρά της η Μιοντάλεν γνώρισε την πρώτη της ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Ράνχαϊμ εντός έδρας, βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο, οι γηπεδούχοι εμφανίζονται ως το φαβορί, ωστόσο θεωρούμε ότι το σετ αποδόσεων είναι λάθος, η Μιοντάλεν είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, θα παλέψει φέτος για την άνοδο και μπορεί να αντέξει σε κάθε έδρα. Το Διπλό +1 (Ασιατικό Χάντικαπ) θα αποτελέσει την επιλογή μας. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares