Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 10:49

Στοίχημα: Με παράδοση και έδρα η Πολωνία

Οι Εθνικές επιστρέφουν στη δράση, με πολλές διαφορετικές διοργανώσεις και μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ δράση έχουμε και σε Ισπανία, Βραζιλία και Κολομβία.

Από το Nations League έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και από την αναμέτρηση Πολωνία - Ουαλία. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και τα ελληνικά καζίνο.

Την Ουαλία υποδέχεται σήμερα η Πολωνία για την Α’ Κατηγορία του Nations League. Με την παράδοση υπέρ τους οι Πολωνοί, παραμένουν αήττητοι στα έξι τελευταία ματς κόντρα στην Ουαλία, έχοντας κερδίσει μάλιστα τα τέσσερα πιο πρόσφατα. Η ομάδα του Μίχνιεβιτς έδωσε μόλις έναν αγώνα στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ, αφού στα ημιτελικά πέρασε άνευ ματς (θα αντιμετώπιζε τη Ρωσία, που αποβλήθηκε). Στον τελικό υποδέχτηκε τη Σουηδία, ήταν πιο σοβαρή και αποτελεσματική, πήρε δίκαια την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την πλευρά της η Ουαλία βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής ενόψει του τελικού των μπαράζ συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δε γνωρίζει τον αντίπαλο της για το ματς της Κυριακής, αυτός θα γίνει γνωστός σήμερα απ’ τον αγώνα Σκωτία – Ουκρανία. Είχε προηγηθεί η αρκετά μέτρια παρουσία στον προκριματικό όμιλο, εκεί η Ουαλία τερμάτισε στη δεύτερη θέση και το -5 απ’ το Βέλγιο, πήρε μόλις τέσσερις νίκες σε οκτώ ματς (4-3-1), τελείωσε μόλις στο +1 απ’ την Τσεχία. Η Πολωνία θέλει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, κόντρα σε μια Ουαλία που έχει το μυαλό της στον “τελικό” της Κυριακής και θα παραταχθεί με αλλαγές. Έχουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι και θα τους στηρίξουμε.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.  

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares