Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 11:58

Άσοι για πρωταθλητές...

partizan ilic1

Εξαιρετικά τα πήγαμε στις χθεσινές μας προβλέψεις, και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε το σερί μας με τις σημερινές μας προτάσεις, που προέρχονται από τα προκριματικά του Champions League, και συγκεκριμένα από τα παιχνίδια της Παρτίζαν με την ΑΕ Λεμεσού και της Κλαμπ Μπριζ με την Κοπεγχάγη.

 

syros RAOYZAIOS arxikaΓιώργος ο Λογικός: "Μπαρουτοκαπνισμένη" η Παρτιζάν

Σήμερα κάνουμε… στάση στο  Βελιγράδι, όπου η πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτίζαν, υποδέχεται την αντίστοιχη της Κύπρου, ΑΕ Λεμεσού.  Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν την πρόκριση στα πλέι οφ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ κι έχουν την ποιότητα αλλά και την… ορμή της έδρας για να πάρουν τη νίκη. Η πρώην ομάδα του Ισραηλινού τεχνικού Άβραμ Γκραντ, ο οποίος παρέδωσε τα ηνία στον Βλάντιμιρ Βερμέζοβιτς,  διαθέτει σαφώς μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από τους Κύπριους και μια έδρα στην οποία έχουν λυγίσει πολύ πιο «μπαρουτοκαπνισμένοι» αντίπαλοι από το συγκρότημα του Μιχάλη Κωνσταντίνου και της… παρέας του. Όλα τα παραπάνω, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι η Παρτίζαν είναι πολύ πιο έτοιμη αγωνιστικά για να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς το πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα αυτό το σαββατοκύριακο, ενώ το κυπριακό την… 1η Σεπτεμβρίου, καθιστούν ακλόνητο φαβορί τους γηπεδούχους.


ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ 1

Το Στήριγμα της Ημέρας: Φαβορί η Κλαμπ Μπριζ

Σήμερα φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών, ποντάροντας στην αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Κοπεγχάγη για τα προκριματικά του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Δανία έληξε ισόπαλο με το "ύπουλο" 0-0, που δίνει βέβαια ένα μικρό προβάδισμα στους Βέλγους, όμως η Κοπεγχάγη μπορεί να προκριθεί με μία ισοπαλία με γκολ. Εμείς πάντως θα στηρίξουμε την Κλαμπ Μπριζ. Πρόκειται για μία ομάδα που ενισχύθηκε μεταγραφικά με καλούς παίκτες, όπως ο Τσιτέ από τη Σταντάρ Λιέγης ή ο Μπακενγκά από τη Ρόζενμποργκ. Συνολικά, η Μπριζ ξόδεψε σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, ενώ η μόνη σοβαρή απώλεια από την περσινή ομάδα είναι ο Μαροκινός Ναμπίλ Ντιράρ, που πλέον αγωνίζεται στη γαλλική Μονακό...

 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1

Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα... βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

paros-adonis

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άνετες προκρίσεις... Η Βραζιλία μας εμπνέει! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares