Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 14:00

Στοίχημα: Επιθέσεις "φωτιά" στη Βιέννη

Οι εθνικές ομάδες με τους αγώνες τους βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στο κουπόνι της Παρασκευής (10/06), όπως συμβαίνει καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας του Betarades.gr είναι για το ενδιαφέρον παιχνίδι του Nations League μεταξύ Αυστρίας και Γαλλίας. Μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε Ολυμπιακός Μεταγραφές καθώς και όλων των ομάδων της Super League, και όχι μόνο. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες για τη σημερινή μας επιλογή παρακάτω.

Στις 21:45, η Αυστρία φιλοξενεί τη Γαλλία στη Βιέννη για αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας του Nations League.

Ξεκίνησε με θετικό τρόπο η Αυστρία στη διοργάνωση, επικρατώντας με 3-0 επί της Κροατίας. Στη συνέχεια όμως, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα (1-2) από την Αυστρία. Η αποτελεσματικότητα είναι το μεγάλο της “όπλο”, καθώς έχει σκοράρει 15 φορές στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Μόλις σε ένα από αυτά, ωστόσο, κράτησε το μηδέν.

Mε το... αριστερό μπήκε στο Nations League η Γαλλία, έχοντας μια ήττα (1-2) από τη Δανία και μια ισοπαλία (1-1) με την Κροατία. Θα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς δέχτηκε τέσσερα γκολ στα ισάριθμα πιο πρόσφατα ματς της. Η επίθεσή της, βέβαια, πετάει "φλόγες", με εφτά τέρματα στα τρία τελευταία παιχνίδια. Υποχρεωμένοι να παίξουν φουλ επίθεση ψάχνοντας την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων είναι οι "τρικολόρ", απέναντι σε μια Δανία που σκοράρει με ευκολία.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares