Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 10:01

Στοίχημα: Κρατάει το αήττητο το Καζακστάν

Οι “μάχες” των Εθνικών συνεχίζουν να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, με το Nations League να περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις και σήμερα Δευτέρα (13/06).

Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr και το παιχνίδι Καζακστάν - Σλοβακία. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις νέες μεταγραφές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως και για την Κλήρωση Conference League.

4η Αγωνιστική στο 3ο γκρουπ της League C με το Καζακστάν να υποδέχεται τη Σλοβακία. Δεν μπόρεσε να κάνει το 3Χ3 στη διοργάνωση το Καζακστάν, που έμεινε στο 1-1 με τη Λευκορωσία εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο 13’, δεν κατάφερε να “κλειδώσει” τη νίκη και στο 84’ δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Σλοβακία (0-1) και Αζερμπαϊτζάν (2-0), βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ και στο +1 από τη σημερινή του αντίπαλο.

Από την πλευρά της η Σλοβακία επέστρεψε την προηγούμενη αγωνιστική στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η ήττα από το Καζακστάν, ενώ στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει με 1-0 της Λευκορωσίας εκτός έδρας. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την εικόνα που παρουσιάζει, οι γηπεδούχοι είναι πιο σταθεροί, έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία και περιμένουμε ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι θετικό από το σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να διατηρηθούν μόνοι στην κορυφή.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares