Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 14:49

Στοίχημα: Με τα τέρματα στο ντέρμπι του Δουβλίνου

Μπορεί το κουπόνι της Παρασκευής (17/06) να μην έχει ποικιλία σε αγώνες, όμως επιλογές για στοίχημα φυσικά και υπάρχουν. Πρόταση με αξία από την Ιρλανδία και την ανώτερη κατηγορία της ξεχώρισε το Betarades.gr σήμερα.

Συγκεκριμένα, έχει να κάνει με ποντάρισμα στα γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μποέμιανς και Σέλμπουρν. Μπορείτε πάντα να βρείτε πλήθος αγορών για όλα τα ματς της ημέρας στην interwetten. Ακολουθεί η ανάλυση του προγνωστικού της ημέρας.

Στις 21:45, η Μποέμιανς υποδέχεται τη Σέλμπουρν στο ντέρμπι του Δουβλίνου για την 20η αγωνιστική της Α’ Ιρλανδίας.

Προέρχεται από ισοπαλία (1-1) με τη Ντροχέντα η Μποέμιανς. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου διατηρεί το αήττητο στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με απολογισμό δύο νίκες και μια ισοπαλία. Η ανασταλτική λειτουργία είναι η "αχίλλειος πτέρνα" της, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Το νικηφόρο σερί (τέσσερις αγώνες) "έσπασε" για τη Σέλμπουρν, που γνώρισε την ήττα (2-0) από τη Σάμροκ Ρόβερς. Συνήθως, πάντως, πετυχαίνει γκολ μακριά από το γήπεδό της, καθώς τα έχει καταφέρει στα πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Σκοράρουν με ευκολία οι δύο αντίπαλοι, δεν τα πάνε, όμως, το ίδιο καλά και στα αμυντικά τους καθήκοντα. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares