Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 13:07

Στοίχημα: Με τη φόρμα της Νιουμπλένσε

Στη Λατινική Αμερική στρέφονται τα βλέμματα κατά κύριο λόγο με τους αγώνες στο κουπόνι της Πέμπτης (30/06).

Από το πρωτάθλημα της ανώτερης κατηγορίας της Χιλής εντόπισε προγνωστικό με αξία το Betarades.gr, συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της Νιουμπλένσε με την Αουντάξ, με ποντάρισμα στο φαβορί. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και για μπλακ τζακ στην ιστοσελίδα μας. Περνάμε αμέσως στην επιλογή μας για σήμερα παρακάτω.

Στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, η Νιουμπλένσε υποδέχεται την Αουντάξ Ιταλιάνο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Χιλής.

Ιδιαίτερα φορμαρισμένη εμφανίστηκε η Νιουμπλένσε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Στη λήξη του πρώτου γύρου ισοβάθμισε στην κορυφή με τις Ουνιόν Εσπανιόλα και Κόλο Κόλο. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχασε, ωστόσο, στο γήπεδό της πρόσφατα σε ματς για το κύπελλο Χιλής κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Καουκένες με 1-2. Όμως, κατάφερε στη ρεβάνς να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι, όπου πήρε την πρόκριση, κι αυτός ήταν ο πιο πρόσφατος αγώνας που έχει δώσει.

Δεν τα πήγε καλά στο πρωτάθλημα η Αουντάξ, στην ολοκλήρωση του πρώτου μισού του κατέληξε στη 12η θέση, μόλις τέσσερις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο κύπελλο είχε καλύτερη πορεία, παρόλο που ηττήθηκε στο πρώτο ματς με τη Σαν Αντόνιο Ουνίδο με 1-2 εντός, στον επαναληπτικό κέρδισε με 1-3 και πέρασε στην επόμενη φάση. Η σταθερότητα που δείχνει η Νιουμπλένσε στην έδρα της στο πρωτάθλημα αλλά και η συνολική εικόνα της τη χρήζει φαβορί απέναντι στην Αουντάξ με τα αρκετά ομολογουμένως σκαμπανεβάσματα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares