Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 13:32

Στοίχημα: Αξίζει η στήριξη στη Βίτζεβ Λοτζ

Για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα.

Ξεχωρίζει ο τελικός του Σούπερ Καπ Γαλλίας ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ναντ, τη στιγμή που δράση έχουμε σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Πολωνίας και την αναμέτρηση Βίτζεβ Λοτζ - Λέχια Γκντανσκ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για live casino.

3η Αγωνιστική στην Εκστρακλάσα Πολωνίας με τη Λοτζ να υποδέχεται τη Λέχια Γκντανσκ. Μετά την ήττα της πρεμιέρα από την Πογκόν (2-1), η Λοτζ κατάφερε με σοβαρή εμφάνιση να πανηγυρίσει σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Γιαγκελόνια. Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό το ξεκίνημα της στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία της Πολωνίας μετά από 9 χρόνια. Σήμερα κάνει εντός έδρας πρεμιέρα, προερχόμενη από δύο ανταγωνιστικότατες εμφανίσεις σε Σζτσέτσιν και Μπιάλιστοκ με τρεις βαθμούς συγκομιδή.

Από την πλευρά της η Λέχια δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τους Αυστριακούς και μετά το 0-0 του πρώτου μεταξύ τους ματς, έμεινε από νωρίς εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 3-0 από τη Βίσλα Πλοκ στην πρεμιέρα. Απογοητευμένη και κουρασμένη από την προσπάθεια της Πέμπτης η Λέχια, δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, αντίθετα η Βίτζεβ Λοτζ έχει δείξει καλά δείγματα στις πρώτες αγωνιστικές και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, έχοντας το προβάδισμα στο αποψινό παιχνίδι.

Δείτε στην κατηγορία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου όλες τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares