Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 12:30

Στοιχημα: Βαυαρικό πέρασμα από το Μιλάνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε από νωρίς το μήνυμα στους σφετεριστές του “θρόνου” της, πέρασε με 3-0 από τη Γλασκώβη και επιβεβαίωσε το βασικό σημείο του Betarades.gr από τα χθεσινά ματς του Champions League.

Με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη θα ασχοληθούμε και σήμερα, Τετάρτη (07/09), με το δυνατό μας σημείο να προκύπτει από τον αγώνα Ίντερ - Μπάγερν. Ένα παιχνίδι το οποίο θα βρείτε στην στοιχιμαν με τεράστια γκάμα από αγορές και ειδικά στοιχήματα!

Πρεμιέρα για τους Νερατζούρι απόψε, καλούνται να αντιδράσουν μετά από την ήττα με 3-2 στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Ηττήθηκαν για δεύτερη φορά σε πέντε αγώνες στη Serie Α και βρίσκονται μόλις στην 8η θέση, στο -4 από την πρωτοπόρο Αταλάντα. Παράλληλα, δεν ξεκινά καλά στο Champions League η Ίντερ, κέρδισε μόνο σε μία από τις έξι τελευταίες συμμετοχές της, όταν την 1η αγωνιστική έπαιξε εντός έδρας, τη σεζόν 2018/19 επικρατώντας της Τότεναμ (2-1)!

Η Μπάγερν Μονάχου, από την πλευρά της, πηγαίνει στο σημερινό ματς μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα. Σε αμφότερα τα παιχνίδια αναδείχθηκε ισόπαλη με το ίδιο σκορ (1-1) κόντρα σε Γκλάντμπαχ (εντός) και Ουνιόν (εκτός). Με 11 βαθμούς μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, είναι στη 2η θέση, στο -1 από τις Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ που “συγκατοικούν” στην κορυφή!

Δείτε την πρόταση για το Ίντερ - Μπάγερν καθώς και τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος του Betarades.gr.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares