Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 13:46

Στοίχημα: Αντέχει ο Παναιτωλικός

Μπορεί η δράση σε Αγγλία και Σκωτία να έχει αναβληθεί, ωστόσο το κουπόνι του Σαββάτου (10/09) έχει και πάλι ποικιλία από αγώνες για κορυφαία πρωταθλήματα.

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχωρίζουν είναι συνολικά έξι σήμερα.

Αυτό με ελληνικό ενδιαφέρον έρχεται από την αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού στην Κρήτη. Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΟΦΗ, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας επί του Βόλου. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία του φέτος, καθώς, είχαν προηγηθεί δύο ήττες, από Παναθηναϊκό (0-2) και Ατρόμητο (3-1). Τα βρίσκει "σκούρα" απέναντι στον Παναιτωλικό, τον οποίο έχει κερδίσει μόλις μια φορά στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.

Με σημαντικό βαθμό (1-1) από το Περιστέρι έφυγαν οι φιλοξενούμενοι, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο. Είχε προηγηθεί η σπουδαία εντός έδρας νίκη τους (3-1) επί του Άρη. Έχουν βελτιώσει την εικόνα, αλλά και την παραγωγικότητά τους, έχοντας σημειώσει τέσσερα γκολ στους δύο τελευταίους αγώνες. Δείχνει καλά στοιχεία μακριά από την έδρα του ο Παναιτωλικός, που είχε δυσκολέψει και τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, παρά την ήττα του (1-0). Μπορεί να φύγει αήττητος και από την Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ που δυσκολεύεται να δημιουργήσει. Δείτε την πρόταση για το ΟΦΗ - Παναιτωλικός καθώς και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares