Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 13:00

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Αγρίνιο

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα για άλλο ένα Σάββατο (17/09), με αγώνες για πρώτης διαλογής πρωταθλήματα.

Δράση υπάρχει και στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, από όπου προκύπτει προγνωστικό με αξία σήμερα, συγκεκριμένα για την αναμέτρηση Παναιτωλικός - ΑΕΚ. Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας με ευρεία γκάμα αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις στη fonbet. Οι λεπτομέρειες για την επιλογή μας ακολουθούν.

Πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει ο Παναιτωλικός, που προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ. Είναι αποτελεσματικός στην επίθεση, έχοντας σκοράρει έξι φορές στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Περίοδο φόρμας διανύει ο Καρέλης, που είναι πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λιγκ με τρία γκολ.

Υποχρεωμένη να βγάλει αντίδραση είναι η ΑΕΚ, μετά την ήττα της (2-1) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Έχει ποιότητα, πάντως, ειδικά μεσοεπιθετικά, ενώ έχει βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Δυο ήττες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της στις τρεις πιο πρόσφατες εκτός έδρας επίσημες αναμετρήσεις της. Αναμένεται να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες  και καλό ρυθμό, και προς τα εκεί θα προσανατολιστούμε στοιχηματικά.

Δείτε την πρόταση για το Παναιτωλικός - ΑΕΚ καθώς και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares