Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 11:23

Στοίχημα: Στην Αργεντινή με κάλυψη

Μετρημένες οι επιλογές στο κουπόνι της Πέμπτης (29/09), θα ακολουθήσουν καλύτερες ημέρες, με αυτά τα λίγα που έχουμε στη διάθεσή μας, με αυτά θα πορευτούμε.

Η βασική πρόταση προκύπτει από το πρωτάθλημα της Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα από τον αγώνα Μπαράκας Σεντράλ - Χιμνάσια Λα Πλάτα. Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες της αναμέτρησης, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε τα πάντα γύρω από το στοίχημα, όπως livescore, βαθμολογίες, στατιστικά και φυσικά τα κορυφαία προγνωστικά για όλα τα αθλήματα!

Στην έδρα της Βελέζ δοκιμάστηκε την προηγουμενη αγωνιστική η Μπαράκας Σεντράλ και έχασε με 1-0. Στο 28ο λεπτό κρίθηκαν τα πάντα, με το μοναδικό τέρμα του αγώνα να σημειώνεται από το σημείο του πέναλτι. Διακόπηκε με τον τρόπο αυτό ένα μικρό σερί τριών αγώνων που είχε χτίσει (2 νίκες, 1 ισοπαλία) και η προσπάθειά της για έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα έγινε δυσκολότερη. Επιστρέφει σήμερα στο γήπεδό της, εκεί είναι αποτελεσματική και μετρά τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες, με τελευταίο θύμα της να είναι η Γοδόι Κρουζ, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1.

Η Χιμνάσια Λα Πλάτα υποδέχθηκε την Τίγκρε στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της και ηττήθηκε με 1-0, δεχόμενη το γκολ που έκρινε τα πάντα στο 30ο λεπτό. Δείχνει να μην αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού, έχασε για δεύτερο διαδοχικό ματς και η απόστασή της από την κορυφή έχει αυξηθεί στους πέντε βαθμούς πλέον. Εσχάτως αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε από τα επτά τελευταία ματς της δεν βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Δείτε το προγνωστικό για τον αγώνα Μπαράκας Σεντράλ - Χιμνάσια Λα Πλάτα στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares