Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 11:37

Στοίχημα: Σημείο στο 2.10 από τη Β’ Γαλλίας

Πολλά και ενδιαφέροντα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, το στοίχημα όμως δε σταματά ποτέ και από το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/10) προκύπτουν νέες ευκαιρίες.

Με ένα παιχνίδι θα ασχοληθούμε, το Σοσό - Σεντ Ετιέν για τη Β’ Γαλλίας, το οποίο έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε στην stoiximan σε ζωντανή μετάδοση! Πάμε να δούμε τι προκύπτει.

Η διακοπή δεν ήρθε σε καλή περίοδο για την Σοσό. Ήταν σε φόρμα, η αγωνιστική απραξία την επηρέασε ξεκάθαρα και την προηγούμενη εβδομάδα έχασε με 2-1 εκτός έδρας από την Βαλενσιέν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25’ από το σημείο του πέναλτι, αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 31’, αλλά δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα στο 58’, χωρίς να κατορθώσει να βρει απάντηση στο χρόνο που είχε στη διάθεσή της.

Το αποτέλεσμα αυτό έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι νικών κόντρα σε Πο (0-3), Νιόρ (3-0), Γκινγκάμπ (1-2), Λαβάλ (4-1), Ντιζόν (0-2) και Νιμ (3-1), υποχώρησε στην 4η θέση και η διαφορά της από την άνοδο είναι τέσσερις πόντοι. Μετρά μία σημαντική επιστροφή για τη σημερινή αναμέτρηση, καθώς εξέτισε την τιμωρία του και υπολογίζεται ο βασικός φορ και πρώτος σκόρερ της, Ιμπραχίμ Σισοκό.

Η Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Γκρενόμπλ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Αδίκησε την προσπάθειά της, βρέθηκε από το πουθενά πίσω στο σκορ, ανέτρεψε τα δεδομένα στη συνέχεια, είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς με ένα τρίτο τέρμα. Δεν το έκανε και το πλήρωσε με ισοφάριση.

Συμπλήρωσε δύο αγώνες μακριά από τις νίκες, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-1 από την Γκινγκάμπ. Ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την άνοδο και την επιστροφή στην 1η κατηγορία. Προς το παρόν, όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε, καθώς είναι χαμηλά στην κατάταξη, εντός της ζώνης του υποβιβασμού και αν δε συνέλθει άμεσα η χρονιά προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη.

Δείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου την πρόταση για το Σοσό - Σεντ Ετιέν αλλά και τις υπόλοιπες προβλέψεις για τα παιχνίδια της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares