Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 13:39

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Τότεναμ στο Λονδίνο

Οκτώ παιχνίδια σήμερα (12/10) στο Champions League, με τα οποία ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Από το Λονδίνο και τον αγώνα Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης προκύπτει το δυνατό σημείο της Τετάρτης, σε άκρως ικανοποιητική απόδοση στην bet shop!

Η ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ υποχρέωνε την Τότεναμ να βγάλει αντίδραση στο δύσκολο εκτός έδρας ματς εναντίον της Μπράιτον. Μπήκε καλά στο ματς, ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτο, είχε ενέργεια και συνεργασίες και σκόραρε με τον Χάρι Κέιν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε λίγο ο ρυθμός της, ωστόσο άντεξε μέχρι το φινάλε και πήρε τους τρεις βαθμούς (1-0). Πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, έμεινε στην 3η θέση, είναι στο -4 απ’ την κορυφή και στο +4 απ’ την 5η θέση. Στο Champions League, στην πρεμιέρα κέρδισε την Μαρσέιγ με 2-0, για να ακολουθήσει η ήττα στη Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ με το ίδιο σκορ. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε στην Φρανκφούρτη τη σημερινή αντίπαλό της, ήταν ανώτερη, ωστόσο κόλλησε στο μηδέν και περιορίστηκε στον έναν πόντο.

Από την άλλη πλευρά, η Άιντραχτ ήταν θλιβερή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ουραγό της Μπουντεσλίγκα, Μπόχουμ, και ηττήθηκε με 3-0. Της έλειψε η αποτελεσματικότητα, μια και μέχρι να βρεθεί πίσω στο σκορ είχε κάποιες καλές στιγμές, ενώ έδειξε σημαντικά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία της. Σε ό,τι αφορά το Champions League, το συγκρότημα του Γκλάσνερ έχασε 3-0 στην πρεμιέρα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την 2η αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, πριν το 0-0 της προηγούμενης εβδομάδα απέναντι στην Τότεναμ.

Δείτε την πρόταση για το Τότεναμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά και όλα τα υπόλοιπα Champions League Προγνωστικά στο Betarades.gr.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares