Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 10:00

Στοίχημα: Συνεχίζει αήττητη η Ρεάλ

Η προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων διεξάγεται απόψε (25/10) με τα Τσάμπιονς Λιγκ Προγνωστικά να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει σε στοιχηματικό επίπεδο, η δυνατή πρόταση της ημέρας έρχεται από τη Λειψία, εκεί όπου δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την ισοπαλία σαν… νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Άουγκσμπουργκ προέρχεται η Λειψία. Έχανε 3-0 στο 64’, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να ισοφαρίσει σε 3-3! Είχε την πρώτη απώλεια βαθμών μετά από τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παρουσιάζεται βελτιωμένη και σίγουρα πιο σταθερή μετά από την έλευση του Ρόζε. Από τη σημερινή αντίπαλό της έχασε με 2-0 στον πρώτο γύρο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Επίσης, όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο νίκες που έκανε απέναντι στη Σέλτικ με σκορ 3-1 εντός έδρας και 0-2 στη Σκωτία, την έφεραν στη δεύτερη θέση της κατάταξης και σε περίπτωση νίκης επί των Μερένγκες συνδυαστικά με ήττα της Σαχτάρ Ντόνετσκ θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, μπορεί να δυσκολεύτηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Σεβίλλη, επικράτησε όμως, τελικά με 3-1. Συνεχίζει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ είναι πρώτη και αήττητη στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δέκα βαθμούς έχει μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, τη μοναδική απώλεια την είχε απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Πολωνία, όπου δίνει τους εντός έδρας αγώνες της η ομάδα από την Ουκρανία. Οι Μαδριλένοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, ωστόσο θέλουν και την πρωτιά, την οποία θα πάρουν σήμερα αν δεν χάσουν.

Δείτε την πρόταση για τον αγώνα Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares