Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 10:45

Στοίχημα: “Τελικός”... ροντέο στη Μασσαλία

Το πρώτο μέρος της φάσης των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα (01/11) και στο πρόγραμμα υπάρχουν ορισμένα άκρως ενδιαφέροντα και σημαντικά παιχνίδια.

Σε στοιχηματικό επίπεδο θα μας απασχολήσει κατά κύριο λόγο η αναμέτρηση Μαρσέιγ - Τότεναμ, από την οποία έρχεται και η δυνατή πρόταση της Τρίτης από τα προγνωστικα Champions League! Πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Η Μαρσέιγ μπορεί να προηγήθηκε 0-2 στο τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στο Στρασβούργο για το πρωτάθλημα, ωστόσο ισοφαρίστηκε σε 2-2 και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Σε επίπεδο Champions League, προέρχεται από την ήττα με 2-1 στην Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ και σήμερα παίζει ρέστα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιο συγκεκριμένα, για να συνεχίσει στα νοκ άουτ της διοργάνωσης χρειάζεται ένα αποτέλεσμα, τη νίκη.

Η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από την Μπόρνμουθ στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της, βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά έκανε μία εκπληκτική ανατροπή για να επικρατήσει στο τέλος με 2-3. Στην Ευρώπη, την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Της αρκεί απόψε ο ένας πόντος για να κλειδώσει την παρουσία της στην επόμενη φάση, σε περίπτωση που κερδίσει θα πάρει και την 1η θέση του ομίλου της. Δείτε το προγνωστικό για το Μαρσέιγ - Τότεναμ αλλά και όλες τις προτάσεις Champions League στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares