Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 10:47

Στοίχημα: Καθαρίζει την πρωτιά η Φενέρ

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε, το ίδιο θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη (03/11) και με τις δύο άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ.

Εννέα προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, τέσσερις ακόμη από την Ευρωλίγκα, το δυνατό σημείο της ημέρας έρχεται στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ από τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου - Φενέρμπαχτσε!

Το παιχνίδι διεξάγεται στην Κρακοβία, εκεί όπου δίνει τους εντός έδρας αγώνες της η Ντιναμό εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα απόψε, θα τερματίσουν στην 4η θέση.

Αντίθετα, η ομάδα από την Τουρκία έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ωστόσο θέλει και την 1η θέση, με την οποία θα αποφύγει τα πλέι οφ και θα περάσει κατευθείαν στους “16”, και θα την πάρει αν κερδίσει χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου, Ρεν - ΑΕΚ Λάρνακας. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει στους εννέα από αυτούς, ενώ στα 20 πιο πρόσφατα ματς της έχασε μόλις μία φορά!

Δείτε στο Betarades.gr το προγνωστικό για το Ντιναμό Κιέβου - Φενέρμπαχτσε αλλά και όλα τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares