Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 11:58

Στοίχημα: Το… κάστρο του Αμπερντίν

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων σήμερα (04/11) μετά από ένα τριήμερο με έντονες συγκινήσεις στο φινάλε της φάσης των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο πλησιάζουμε και στην έναρξη του Μουντιάλ 2022, μέχρι τότε θα κάνουμε… υπομονή και θα διατηρούμαστε ζεστοί στοιχηματικά με τα καθημερινά προγνωστικά μας!

Από την Πρέμιερ Λιγκ της Σκωτίας έρχεται το δυνατό σημείο της Παρασκευής και από τον αγώνα Αμπερντίν - Χιμπέρνιαν, πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Η Αμπερντίν είχε δύσκολη αποστολή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ρέιντζερς. Μπορεί να προηγήθηκε στο σκορ, αλλά στη συνέχεια την πήρε η… κατηφόρα και έχασε με 4-1. Επιστρέφει σήμερα στο γήπεδό της, εκεί είναι εξαιρετική φέτος, σκοράρει ακατάπαυστα, ενώ προέρχεται από σερί τεσσάρων νικών εκεί.

Η Χιμπέρνιαν την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Σεντ Μίρεν και επικράτησε αρκετά εύκολα με 3-0.  Θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο το πρόγραμμα δεν τη βοηθά ιδιαίτερα, καθώς δοκιμάζεται απόψε σε μία σκληρή έδρα. Μακριά από το κοινό της, μάλιστα, κάθε άλλο παρά αποτελεσματική είναι, ενώ θα παραταχθεί κόντρα στην Αμπερντίν με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Έχουν το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι. Εκμεταλλεύονται την έδρα τους, δεν φοβούνται κανέναν εκεί και απέναντι σε μία Χιμπέρνιαν που θα αγωνιστεί με ενδεκάδα ανάγκης, μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Για να περιορίσουμε το ρίσκο, θα επιλέξουμε τον άσσο με την κάλυψη του Draw No Bet, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας και βρείτε τις αναλύσεις των αγώνω στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares